News Flash:

Ancheta dupa tragedia de la Brasov: Procurorii ridica inscrisuri; soferul nu consumase alcool

21 Iunie 2016
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
acc brasov
Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov anunta ca soferul autocarului rasturnat la Persani, judetul Brasov, nu consumase alcool, precizand ca in cauza se ridica documente si de fac audieri pentru a se stabili cauzele tragediei.
"Rezultatele probelor biologice au relevat faptul ca soferul autovehiculului implicat in evenimentul rutier nu a consumat alcool, acesta avand in sange o alcoolemie 0,00 g/l alcool pur in sange", anunta procurorii printr-un comunicat de presa.
Parchetul mentioneaza ca pana in prezent a fost finalizata cercetarea la fata locului si au fost restituite toate bunurile apartinatorilor persoanelor vatamate, fiind dispuse ridicari de documente si audieri.
"In cauza urmeaza a fi dispuse o constatare tehnico-stiintifica pentru stabilirea starii tehnice a autovehiculului, iar, ulterior, o expertiza criminalistica in vederea verificarii existentei unor modificari tehnice asupra autovehiculului implicat in accident, de natura sa atraga raspunderea contraventionala sau penala a unor persoane", mai anunta parchetul.
Potrivit sursei citate, au mai ramas internate in spitalele din municipiul Brasov patru victime, printre care se afla si un minor, alte doua fiind transferate la unitati medicale din Iasi.
Un autocar s-a rasturnat la data de 17 iunie in dreptul localitatii Persani, intre Brasov si Fagaras, accidentul fiind soldat cu patru morti si 26 de raniti. Potrivit datelor furnizate de politie, autocarul avea inscrise in certificatul de inmatriculare 25 de locuri, insa in interior erau montate 29 de scaune.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006301 (s)