News Flash:

AMESTECUL MIRACULOS de 5 plante care regenereaza ficatul

22 August 2017
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat 1
Folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru efectul sau calmant, sunatoarea completeza lista remediilor care nu trebuie sa-ti lipseasca din camara cu plante medicinale. Consumata sub forma de infuzie sau decoct, trateaza bolile digestive, pe cele de piele, dar si afectiunile ficatului.

Alunga starile de depresie

Ai o perioada mai stresanta si simti ca nu mai reusesti sa faci fata sarcinilor de la locul de munca si celor casnice? Un bun ajutor oferit de farmacia verde a naturii este sunatoarea, cunoscuta in popor si sub denumirea de planta-sufletului. Ea contine hipericina, substanta care actioneaza la fel ca medicamentele prescrise in caz de depresie, stari de anxietate. Infuzia se prepara din doua lingurite de planta maruntita la 300 ml de apa fierbinte. Lasa vasul acoperit 8-10 minute, strecoara si bea cate doua-trei cani pe zi, pana la ameliorarea simptomelor, potrivit clickpentrufemei.ro.

Ajuta ficatul sa se refaca

O buna modalitate prin care iti poti regenera ficatul este sa consumi sub forma de cura remedii pe baza de sunatoare. Fitoterapeutii spun ca hiperforina, unul dintre compusii din planta, distruge virusurile care produc hepatita de tip B si C. Pentru a prepara leacul, ai nevoie (in parti egale) de: sunatoare (flori), coada soricelului (flori), armurariu (seminte), anghinare (flori), rostopasca (frunze, flori). Macina plantele uscate si semintele cu rasnita de cafea, apoi ia cate o lingurita de pulbere, de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, timp de o luna. Înghite preparatul cu putina apa.  

sunatoarea plante medicinale infuzie decoct bolile digestive
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004656 (s)