News Flash:

Amatorii de muzica rock si-au dat intalnire la Anina, la prima editie a Festivalului "RockLine Fest"

21 Iunie 2015
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
festival rock
Amatorii de sporturi extreme si muzica rock si-au dat intalnire, la acest sfarsit de saptamana, la Anina, pentru a participa la prima editie a Festivalului RockLine Fest. 
"Este prima editie a festivalului de adrenalina si rock de aici, de la Anina, RockLine Fest. Line vine de la o linie pe care au avut loc o serie de actiuni. Practic, toate au continuat o linie. Zona Anina, fiind o zona fost miniera, se poate dezvolta doar mergand pe linia turismului, pentru ca nu are o alta alternativa. Incercam, astfel, sa atragem turistii prin diferite evenimente, festivaluri, pentru a promova orasul si intreaga zona", a declarat George Lungu, organizator al manifestarii. 
RockLine Fest este, potrivit initiatorilor, si un eveniment menit sa aseze fostul orasel minier, Anina, pe harta destinatiilor turistice din tara noastra. 
Invitat special a fost Flaviu Cernescu, zis si "Balaurul", protagonistul filmului documentar de promovare a Romaniei prin sporturi extreme, "Transyilvania Dragon", care a avut recent premiera la Bucuresti si al carui regizor a fost resiteanul Sabin Dorohoi. 
La festivalul de la Anina au participat mai multe formatii rock din tara, dar si iubitori de sporturi extreme. 
Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Primaria Anina si Asociatia Muntii Aninei. AGERPRES 

anina rockline fest
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006200 (s)