News Flash:

,,Am intrat in baie si mi-am gasit fata moarta in cada, cand am vazut ce era langa ea am crezut ca ma prabusesc! E cumplit ce i-a ucis fata de 14 ani

18 Septembrie 2017
2245 Vizualizari | 0 Comentarii
fiicva

O tragedie cumplită care ar trebui să fie o lecție pentru noi toți.


Știm cu toții că aparatele electronice și apa nu ar trebui să se amestece, tocmai de aceea nimeni nu ar trebui să aibă un televizor sau un radio în apropierea căzii în timp ce face baie, există un real pericol de electrocutare. O adolescentă din New Mexico a murit după ce s-a electrocutat din greșeală în timp ce încerca să își încarce telefonul când era încă în cadă.

 

Totul s-a petrecut pe data de 9 iulie, Madison Coe, în vârstă de 14 ani ori și-a luat telefonul în mână în timp ce acesta era la încărcat, sau chiar și-a băgat telefonul la încărcat în timp ce ea era încă în cadă. Familia a fost devastată de moartea fetei.

Bunica lui Madison, Donna O’Guinn, spune că adolescenta era o fata iubitoare și iubită de toată lumea. Acum ea dorește să facă ca acest tip de tragedii să nu se mai întâmple. Tocmai de aceea vă rugăm să faceți ca această poveste să circule, și să nu folosiți niciodată telefonul în baie, cât timp încă se încarcă.


Și mai bine ar fi să nu vă țineți telefonul la încărcat niciodată în baie, acesta ar trebui să stea departe de apă. Madison tocmai absolvise școala generală, era în echipa de baschet a școlii și era și membră într-o formație. Fie ca moartea ei să schimbe ceva și să salveze alte vieți.
z13

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006784 (s)