News Flash:

Alti noua copii cu probleme digestive, internati in spitalele din judet

28 Martie 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate2
Noua copii cu probleme digestive au fost internati, de duminica pana luni, in spitalele din judetul Arges, astfel ca acum sunt in ingrijirea medicilor argeseni 33 de copii, transmite corepsondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Arges, numarul copiilor cu probleme digestive internati in spitalele din Arges a ajuns la 33, dupa ce, in ultimele 24 de ore, au mai fost internati noua copii, iar unul a fost externat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Din cei 33 de copii cu probleme digestive internati, 29 sunt mai mici de doi ani.
Cei mai multi, respectiv 25, sunt internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, alti patru sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, trei sunt ingrijiti la Spitalul Municipal Curtea de Arges si ati doi de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti – Sectia Boli Infectioase.
In ultimele 24 de ore, nu au mai fost copii diagnosticati cu probleme digestive care sa necesite transferul din Arges la spitale din Capitala.
La sfarsitul saptamanii trecute, doi copii diagnosticati cu enterocolita au fost transferati de la spitalul de Pediatrie din Pitesti la Bucuresti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)