News Flash:

Alina Sorescu, schimbare radicala de look

18 Noiembrie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
alina sorescu cu gerorgiana stavrositu 1

Fire extrem de conservatoare in ceea ce priveste imaginea ei, Alina Sorescu face foarte rar schimbari de look. Totusi, dupa ce a renuntat la nuanta de blond in favoarea unui roscat deschis, Alina Sorescu a mai facut un pas si s-a tuns mai scurt.

„Ia uite ce am reusit sa facem astazi (n.r. miercuri). GeorgianaStavrositu, prietena si hair stylista mea de peste 10 ani, imi spune de ceva vreme sa facem o schimbare. Imi repeta ca nu se mai poarta parul lung, ca se poarta bob si i-am zis: ”Hai, dar macar nu bob din ala scurt”. Eu foarte greu iau o decizie de schimbare. Sunt destul de fixista si conservatoare cu felul in care ma imbrac sau arat. Daca gasesc ceva care-mi place, merg pe zona aia. Simteam si eu nevoia de ceva nou”, a marturisit Alina Sorescu, care sustine ca s-a gandit enorm pana a facut acest pas.

„Nu m-am uitat. Toata noaptea nu am dormit. Mi-a taiat in jur de 15 centimetri si am zis ca este numai buna de donat pentru Fundatia care se ocupa de peruci pentru femeile bolnave de cancer”, ne-a mai povestit Alina, completand ca de cand se stie nu a fost niciodata tunsa atat de scurt, ba mai mult, in afara de 1-2 centrimetri pe luna, nu taia niciodata.

„Eu nu m-am tuns niciodata asa de scurt. De cand ma stiu am avut parul peste umar, dar tundeam din varfuri. Cu ocazia asta o sa aiba timp si parul sa se regenereze. Am parul lung de la vreo 7-8 ani, de cand au inceput ai mei sa nu ma mai tunda baieteste. Nu stiu daca am avut complexe ca ma tundeu scurt, dar imi amintesc ca o data, cand aveam vreo 5 ani, m-au tuns ai mei scurt, baieteste, cu o chica ceva la spate si nu am vrut sa-mi dau caciula jos la repetitii la Minisong. Iar Ioan Luchian Mihalea mi-a zis imediat sa-mi dau caciula jos, ca el nu concepea sa avem rasfat de genul asta, sa facem ce vrem noi, dar mie imi era rusine sa o dau jos pentru ca eram tunsa prea scurt. Dupa aia am fost tot timpul cu parul lung”, a mai spus cantareata.

 

 

Alina Sorescu si-a schimbat look-ul la aproape 4 ani de cand a devenit mama
Desi artista a tinut mortis sa aiba parul cat mai lung, pe premisa ca-l poate aranja mai usor, niciuna dintre cele doua fiice nu-i seamana. Nici Carolina, nici Raisa nu sunt innebunite dupa clame, bentite sau alte accesorii de par.

”Fetita mea cea mare nu sta deloc la prins codite, desi mi-as dori. Nu vrea sa-si prinda niciun mot, nicio codita, nicio bentita sau agrafa. Absolut nimic nu suporta in par. Tot la Georgiana vin cu Carolina sa o tund, de aia am optat acum pentru o tunsoare cu breton, ca sa nu-i intre in ochi si cu parul cam pana la umeri. O sa fim cam la fel. Din pacate nu prea pot sa ma joc cu infatisarea ei, dar o sa creasca si cu siguranta o sa vada ca o sa-i stea mai bine. A inceput sa umble prin bijuterii, prin trusa de machiaj. Cand ma vede ca ma dau cu ruj, vrea si ea. O dau cu un gloss, asa, putin, sa simta si ea ca e data cu ceva, dar nu cu ruj. Deocamdata nu am prins-o sa se tunda singura, nici pe ea nici pe surioara mai mica”, a mai spus Alina Sorescu.


alina sorescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005846 (s)