News Flash:

Alina Gorghiu, chemata la DNA

16 Septembrie 2016
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Victor Ponta s-a prezentat, astazi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca un nou termen in dosarul Turceni-Rovinari, in care fostul premier este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Avocatul lui Octavian Laurentiu Graure, fost director economic alComplexului Energetic Turceni, a solicitat astazi judecatorilor de la ICCJ audierea in calitate de martor, in dosarul Rovinari-Turceni, a copresedintelui PNL Alina Gorghiu. Avocatul a explicat ca doreste audierea Alinei Gorghiu, pe motiv ca aceasta a reprezentat, la un moment dat, compania Electrica intr-un proces civil cu CE Rovinari, potrivit Agerpres.
Ceilalti avocati au fost de acord, insa procurorul de sedinta s-a opus, reprezentantul DNA aratand ca aceasta audiere nu ar fi relevanta in proces. Instanta a ramas in pronuntare pe aceasta cerere.


"Ceilalti inculpati au solicitat audierea doamnei avocat Alina Gorghiu. Doamna procuror a fost de acord sa fie audiata toata lumea, mai putin Alina Gorghiu", a spus Victor Ponta.

Intrebat daca este relevanta declaratia Alinei Gorghiu, Ponta a raspuns: "Categoric! Ea a incheiat contractele. Ea si cu Atanasiu (n.r. - Theodor Atanasiu, fostul ministru al Apararii)".

In 2007, Complexul Energetic Turceni si cel de la Rovinari au trecut de la Ministerul Economiei in subordinea AVAS. Institutia era condusa atunci de Theodor Atanasiu. Acesta a fost si motivul pentru care, in 2014, fostul ministru al Apararii a fost chemat la audieri de procurorii de la DNA.

victor ponta turceni rovinari avocatul octavian laurentiu graure
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007067 (s)