News Flash:

Alina Bica AFLA azi daca va primi o noua pedeapsa cu inchisoarea

12 Ianuarie 2017
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica3
O noua zi grea pentru Alina Bica! Fosta sefa a DIICOT, alaturi de Serban Pop, fostul sef al ANAF dar si de omul de afaceri Horia Simu, afla astazi daca vor fi condamnati de instanta suprema. Cei trei sunt acuzati de fapte de coruptie. Initial, sentinta trebuia sa fie pronuntata la data de 5 ianuarie 2017, dar instanta a amanat-o pentru astazi. Decizia judecatorilor nu este definitiva si va putea atacata la Completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta Romanialibera.ro.


Fostul procuror-sef al DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop sunt acuzati de luare de mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu, judecat si el pentru dare de mita. La ultimul termen de judecata din decembrie 2016, procurorul de sedinta a cerut pedepse cu executare pentru cei trei inculpati.
Pentru Alina Bica, procurorul a cerut o pedeapsa aspra avand in vedere ca ar fi luat mita in calitate de procuror sef al DIICOT. De asemenea, a cerut si aplicarea unei pedepse complementare pe o perioada de cinci ani, confiscarea a 17.500 de euro si mentinerea masurilor asiguratorii.


Avocatii Alinei Bica au solicitat achitarea acesteia, sustinand ca fapta de care este acuzata nu a fost probata de DNA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007201 (s)