News Flash:

Alin Vigariu: Trebuia sa fiu in avionul care s-a prabusit in Franta

26 Martie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
alin vigariu
Mijlocasul roman al echipei suedeze Dalkurd FF, Alin Stefan Vigariu, a declarat, miercuri, ca trebuia sa se afle impreuna cu coechipierii sai in avionul companiei Germanwings, prabusit in sud-estul Frantei.
"Am plecat la 45 de minute dupa avionul care s-a prabusit. Sunt in regula. Am fost impartiti in trei dintre cele patru avioane care au plecat din Barcelona intr-un interval foarte scurt de timp. Timpul de asteptare in Dusseldorf pentru legatura noastra era prea mare, asa ca am fost impartiti in trei grupuri. Eu si inca 6-7 colegi am fost in cursa de Zurich. Am vorbit cu prietenii, cu familia, toti erau ingrijorati pentru ca stiau ca o sa plec din Barcelona. La Zurich am aflat despre dezastru, nu stiam nimic de grupul de colegi care a zburat la Munchen, eram ingrijorat", a spus Vigariu, la Sport.ro.
Echipa suedeza Dalkurd FF, din a treia liga, ar fi trebuit sa se afle in avionul companiei Germanwings, prabusit in sud-estul Frantei, insa conducerea acesteia a decis sa schimbe planurile in ultimul moment.
Echipa Dalkurd FF urma sa revina in Suedia dupa un stagiu in Catalunia. Insa, ajunsi la aeroportul din Barcelona, jucatorii si staful tehnic au renuntat, deoarece distanta de la Dusseldorf pana in Suedia era prea mare. Astfel, jucatorii au cumparat ultimele bilete disponibile la trei zbouri diferite, care urma sa-i duca la Zurich si Munchen.
"Tuturor celor care au incercat sa ne contacteze in ultimele ore le transmitem ca suntem acasa si suntem bine", a scris portarul Frank Pettersson pe Twitter.
"Ar fi trebuit sa luam acel avion. Erau patru avioane care plecau la acea oara si care au zburat spre nord trecand pe deasupra Alpilor. Patru avioane si noi aveam jucatori in trei din ele. Putem spune ca am avut mult, mult, mult noroc", a afirmat directorul sportiv Adil Kizil pentru Aftonbladet.
Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, filiala low-cost a societatii Lufthansa, care circula de la Barcelona catre Dusseldorf si avea la bord 144 de pasageri si sase membri ai echipajului, s-a prabusit marti in regiunea Barcelonnette, intr-o zona muntoasa din sudul Frantei.
Printre persoanele aflate la bordul avionului companiei Germanwings erau 67 de cetateni germani, 45 de spanioli si cel putin un belgian.
De asemenea, la bord erau 16 elevi si doi profesori de la Liceul german Joseph-Koenig, situat in orasul Haltern am See.
Alin Stefan Vigariu, in varsta de 34 de ani, s-a transferat la Dalkurd FF in vara anului 2014, dupa ce anterior mai jucase la formatiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Rocar Bucuresti, IK Brage (Suedia), Gloria Buzau, Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, Alro Slatina, FC Olt si Ariesul Turda. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014650 (s)