News Flash:

Alimente pe care sa nu le consumi la micul dejun

4 August 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
cereale
Se spune ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Ceea ce alegi sa mananci de dimineata iti poate influenta intreaga zi. Iar cu atat de multe posibilitati disponibile, iata ce alimente ar trebui sa eviti la micul dejun!

Ce alimente nu ar trebui sa mananci la micul dejun?

Smoothie-uri

Smoothie-urile par a fi alegerea perfecta pentru micul dejun, deoarece au un continut bogat de fructe. Iar fructele sunt sanatoase, nu? Cu toate acestea, lichidul de la smoothie-uri s-ar putea sa contina mai mult zahar decat ti-ai imaginat. Atunci cand faci acest preparat, zaharurile naturale sunt eliberate din interiorul peretilor celulari ai fructelor si devin zaharuri libere. Iar zaharurile libere includ zaharurile adaugate si sunt genul de ingrediente care ar trebui reduse pentru a ne proteja dantura si pentru a mentine o greutate sanatoasa. Mai exista inca un motiv pentru care ar trebui sa eviti smoothie-urile la micul dejun - lichidul s-ar putea sa nu-ti satisfaca foamea, asa ca s-ar putea sa mananci mai multe gustari dupa un smoothie.
Cereale

Standurile de cereale de la magazin sunt pline cu optiuni perfecte care iti pot umple bolul, dar nu te lasa pacalit de ambalajele colorate. Oamenii de stiinta si medicii ne avertizeaza in legatura cu dietele bogate in zahar, iar cerealele reprezinta bombe cu zahar.

Atunci cand iti incepi ziua cu un mic dejun compus din cereale, iti cresti nivelul de zahar din sange si nivelul insulinei. Iar cateva ore mai tarziu, zaharul din sange va scadea drastic, organismul avand nevoie de o gustare pe baza de carbohidrati pentru a se echilibra. În acest fel, vei forma un ciclu vicios. 

Covrigi

Cine nu are o patiserie sau o covrigarie in drumul spre munca? Acel aluat dens pare a fi o optiune grozava, mai ales daca iti este foame din momentul in care te trezesti. Chiar daca s-ar putea sa ti se para ca te saturi de la un covrig, adevarul trist este ca acest produs contine o valoare nutritiva mica, iar corpul tau va procesa ceea ce ramane sub forma de zahar. Asa ca s-ar putea sa te trezesti si cu cateva kilograme in plus si sa nu iti dai seama de ce.

Bacon

Daca vrei sa eviti dulciurile de dimineata, s-ar putea sa fii tentat sa cauti optiuni proteice, cum ar fi baconul. Din pacate, cele mai multe produse din carne pentru micul dejun sunt procesate si nu sunt deloc recomandate pentru sanatatea inimii.
sursa: eva.ro

micul dejun dimineata smoothie-uri cereale covrigi bacon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1854 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004270 (s)