News Flash:

Alifia minune pentru furuncule, negi, taieturi, rani infectate, eczeme, tuberculoza pielii, psoriazis, pete de batranete, herpes, impetigo

15 Noiembrie 2015
3602 Vizualizari | 1 Comentarii
alifia minune
Rostopasca poate fi un bun remediu si in tratamentul leucemiei. Stiai ca, in cazulcancerelor hepatice, extractul de planta poate opri procesul de dezvoltare a tumorilor?

Rostopasca se foloseste des in creme si unguente pentru ca este un extraordinar cicatrizant si un antiinfectios cu spectru larg: bacterii, fungi, protozoare, virusuri.

Ingrediente: 50 gr ulei de masline, 100 gr ulei de cocos, 15 – 20 gr ceara de albine, 80 – 100 gr rostopasca proaspata taiata marunt

Intr-un vas emailat sau de yena se pun uleiurile, planta tocata marunt si ceara de albine. Se amesteca continuu cu o lingura de lemn, timp de 15 minute. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pana a doua zi.

A doua zi incalzim usor continutul, pentru a putea strecura printr-un tifon, apoi o punem la pastrat in recipiente mate sau de culoare inchisa. Se pastreaza la rece timp de 2- 3 luni. Ceara de albine este un bun conservant.

Acest unguent cu rostopasca poate fi folosit extern pentru a trata: furuncule, negi, taieturi, rani infectate, eczeme, tuberculoza pielii, psoriazis, pete de batranete, herpes, impetigo, verugi, piele crapata, cearcane, scabie, lupus.

Eczemele se pot vindeca daca faci un tratament cu alifie de rostopasca. Se prepara din 30 g pulbere de rostopasca si 15 g vaselina, la care se adauga 10 ml ulei de masline. Cu acest amestec se ung ranile si se panseaza. Pansamentul trebuie sa stea 2-3 zile, dupa care se poate schimba, repetandu-se procedeul pana la vindecarea eczemelor.

Administrare:

Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Contraindicatii:

Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii: Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele.

rostopasca cancerelor hepatice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006283 (s)