News Flash:

Alexandru Arsinel, operat de urgenta

31 August 2016
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel
Alexandru Arsinel a mai suferit dupa transplantul de rinichi inca trei operatii, de hernie, ultima oara recent, in urma cu aproximativ o luna, perioada in care sotia sa a suferit un accident soldat cu un hematom la cap.
Viata il pune deseori la incercare, pe Alexandru Arsinel. Dupa transplantul de rinichi suferit in anul 2013, urmat apoi de un regim drastic, actorul s-a aflat in fata unui nou hop. Acesta a suferit o noua operatie, a patra la numar, de data aceasta la coloana, intr-un spital din capitala. Exact in aceeasi perioada, sotia sa s-a aflat la un pas de moarte, dupa ce a cazut si a suferit un hematom la cap.
”De la operatie, rinichiul functioneaza foarte bine. Problemele vin insa din… spate. Am facut o noua operatie, tot de hernie de disc. Cand coloana o ia razna, si la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat si urmez o perioada de recuperare. Am avut insa probleme foarte mari si cu sotia, care a cazut si a facut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sanatate. Daca tin la viata, trebuie sa tin si regim, ceea ce si fac. Pentru ca viata este frumoasa si mi-a dat sansa sa fac o meserie legata de oameni”, ne-a marturisit Alexandru Arsinel. Libertatea.ro

alexandru arsinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006877 (s)