News Flash:

ALERTA! VINE GERUL in toata tara!

18 Ianuarie 2016
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
ger cumplit
Meteorologii au vesti proaste pentru noi. Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii. Miercuri, mercurul din termomentre incepe sa scada foarte mult. Dimineata sunt cam -12...-10 grade, iar temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de -5 grade, iar cea minima va fi de -16...-14 grade.

LUNI. In cursul zilei vor fi innorari in sudul, centrul si estul teritoriului si va deveni variabil in rest; in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si pe arii restranse la munte vor fi ninsori slabe, insa vantul va mai prezenta intensificari cu viteze la rafala de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada depusa anterior. In restul teritoriului vantul va fi mai donol cu ceva intensificari in vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 gr in estul Transilvaniei si cel mult 1 gr in Oltenia si in dealurile Banatului, iar cele minime intre -16 si -6 grade, mai scazute in depresiuni, spre -20 de grade, dar trebuie sa tineti cont ca temperaturile real resimtite vor fi cu mult mai mici in est si in sud-est.

BUCURESTI. Vreme rece. remea va fi geroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima -2...-1 grade.

MARTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor tãrii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -9 gr in estul Transilvaniei si doar 0 grade in Banat, iar cele minime in general intre -18 si -8 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Vantul va sufla moderat doar in est si in sud-es si pe crestele montane. In zonele joase de relief, mai ales din sud, in a doua parte a noptii, local se va semnala ceatã, asociatã cu depunere de chiciura.

BUCURESTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata sunt cam -12...-10 grade iar temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de -5 grade, iar cea minima va fi de -16...-14 grade. In a doua parte a noptii se va forma ceata.

MIERCURI. In sudul, in estul si partial in centrul teritoriului vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales in prima parte a zilei si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 grade in sud si 1..2 grade in vest, iar cele minime intre - 16 si - 4 grade. Cerul va fi temporar noros si mai ales in a doua parte zilei si noaptea vor fi ninsori slabe, de scurta durata, local in regiunile vestice, nordice si centrale si cu totul izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla cu ceva rabufniri pe crestele montane, unde trecator va spulbera zapada. In zonele joase de relief, mai ales ales din sud si din sud-est, pe arii restranse, cu precadere dimineata va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.

BUCURESTI. Vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales in prima parte a zilei. Cerul va avea innorari si mai ales dimineata va fi ceata asociata cu chiciura. Temperatura maximã va fi de -10...-8 grade, iar cea minima va fi de -14...-13 grade.

TENDINTA. De joi pana la inceputul saptamanii viitoare vremea ramane rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii, mai ales in centru, in est si in sud, cu maxime joi, spre exemplu, intre -9 si 1 grad. Joi ninge slab, mai ales in centrul tarii si la munte. Apoi probabilitatea pentru ninsori locale va fi mai mare la finalul saptamanii.

luni bucuresti marti miercuri tendinta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005977 (s)