News Flash:

ALERTA METEO! Vin zile caniculare!

11 Iulie 2016
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula cod
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, astazi, oinformare meteo de canicula, valabila la nivelul intregii tari, in intervalul 12 - 14 iulie. Potrivit meteorologilor, in zilele 12, 13 si 14 iulie vremea calduroasa va persista in toata tara. 
In primele doua zile va fi canicula in vest si sud-vest unde vor fi valori maxime de 35 - 37 de grade. De asemenea, joi, 14 iulie, canicula va cuprinde si regiunile sudice si centrale, iar in Lunca Dunarii se vor inregistra temperaturi in jurul a 38 de grade. Disconfortul termic se va accentua, astfel ca indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati pe areale din ce in ce mai extinse. 

ANM mentioneaza ca, din a doua parte a zilei de joi, 14 iulie, gradul de instabilitate atmosferica va fi in accentuare treptata, iar valorile termice vor scadea semnificativ in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul teritoriului unde, local, canicula va persista si in data de 15 iulie. In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza informarea emisa luni.

anm informare meteo canicula meteorologilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004348 (s)