News Flash:

ALERTA la Barcelona: S-a rupt Messi! Vezi cat va lipsi de pe teren starul argentinian

22 Septembrie 2016
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
messi cu psg
Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, s-a accidentat in timpul derby-ului cu Atletico Madrid (1-1), disputat marti seara in cadrul etapei a 5-a a campionatului de fotbal al Spaniei, urmand sa stea departe de gazon aproximativ trei saptamani, a anuntat clubul catalan. 
"Leo Messi a suferit o ruptura musculara la aductorul coapsei drepte. Perioada sa de absenta este estimata la trei saptamani", a precizat Barca intr-un comunicat. 
Cvintuplul castigator al Balonului de Aur, victima durerilor recurente la aductori in ultimele saptamani, s-a oprit din alergare in minutul 59, ducandu-si mana catre picior, inainte de a face semne catre banca tehnica a echipei sale, pentru a anunta ca nu mai poate continua jocul. 
Imediat dupa iesirea de pe teren a starului argentinian, inlocuit cu turcul Arda Turan, Atletico Madrid a reusit sa restabileasca egalitatea. 
Lionel Messi (29 ani) va rata, astfel, in urma acestei accidentari meciurile de campionat cu Sporting Gijon (24 septembrie) si Celta Vigo (2 octombrie), precum si partida cu Borussia Moenchengladbach din Liga Campionilor (28 septembrie). 
El ar putea reveni pe teren la partida cu echipa romanului Florin Andone, Deportivo La Coruna, programata pe 15 octombrie, insa pare complicata participarea la meciurile pe care Argentina le va disputa in preliminariile CM 2018 la inceputul lunii octombrie, cu Peru si Paraguay.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005960 (s)