News Flash:

Alerta cu bomba la Los Angeles

20 Februarie 2015
1750 Vizualizari | 0 Comentarii
O alerta legata de o bomba, declansata joi de un sofer nervos care manevra o butelie cu propan pe o strada comerciala din Hollywood, in apropiere de cladirea unde va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar, s-a dovedit a fi falsa, dar barbatul a fost retinut de politie, potrivit Reuters.
Echipajele de genisti au izolat intrarea intr-un hotel si mai multe magazine de peste drum, dupa ce un barbat care conducea imprudent in zona a coborat din autovehicul tinand in mana o butelie cu propan, potrivit politistilor de la fata locului.
Barbatul le-a spus ofiterilor care l-au oprit ca avea si doua canistre cu protoxid de azot (gaz ilariant; substanta chimica ce intretine arderea si este folosita in combinatie cu alte gaze ca anestezic, n.r.). Individul a fost retinut, iar ofiterii au chemat genistii pentru a investiga situatia.
Tehnicienii au detonat mai tarziu canistrele in cauza, ca o masura de precautie. Jane Kim, purtatoare de cuvant a Politiei din Los Angeles, a precizat ca nu au fost gasiti explozibili.
Incidentul a avut loc joi, in jurul orei 11.00 dimineata, ora locala, la distanta foarte mica de intersectia Hollywood Boulevard cu Highland Avenue, unde se afla complexul Dolby Theatre, iar echipajele de politie au stat la fata locului circa cinci ore, inainte de a oferi asigurari ca totul este in regula.
Zona din jurul complexului Dolby Theatre, unde va avea loc, duminica, cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor Oscar, a fost deja inchisa traficului rutier, in pregatirea celei mai importante seri pentru industria filmului.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006666 (s)