News Flash:

ALERTA! CSM sesizeaza Inspectia Judiciara privind declaratiile lui Adrian Sarbu

3 Februarie 2015
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian sarbu
Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in urma afirmatiilor lansate in spatiul public de Adrian Sarbu, actionar majoritar al Mediafax Group.
"Ca urmare a afirmatiilor lansate in spatiul public de Adrian Sarbu, actionar majoritar al Mediafax Group, in cuprinsul carora a facut mai multe referiri la activitatile desfasurate in dosarul "Mediafax", instrumentat la nivelul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, in temeiul art. 30 alin 1 din Legea nr. 317/ 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii verificarilor necesare pentru a stabili daca si in ce masura a fost adusa atingere independentei si impartialitatii procurorilor PICCJ, precum si daca a fost adusa atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau", se arata intr-un comunicat al CSM transmis marti AGERPRES.
De asemenea, CSM solicita tuturor factorilor implicati sa aiba in vedere faptul ca sunt in desfasurare proceduri judiciare si este necesar sa fie respectata obligatia de rezerva ce incumba fiecarei persoane pentru a se evita prejudicierea unor institutii fundamentale ale statului de drept.
AGERPRES

adrian sarbu mediafax
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006313 (s)