News Flash:

ALERTA! Avertizarea cod rosu de inundatii, prelungita pana vineri pe raul Crasna, in Satu Mare

28 Mai 2015
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii in timis
Avertizarea cod rosu de inundatii a fost prelungita pana vineri, la ora 12.00, pe raul Crasna, in judetul Satu Mare, iar codul portocaliu a fost mentinut joi, pana la ora 18.00, pe raul Maja, un afluent al Crasnei.
Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, de joi, ora 10.00, pana vineri, la ora 12.00, ramane sub avertizare cod rosu raul Crasna, pe sectorul din aval de statia Craidorolt, in sectorul indiguit, din judetul Satu Mare.
Avertizarea cod portocaliu a fost prelungita joi, pana la ora 18.00, pe raul Maja, un afluent al raului Crasna, tot din judetul Satu Mare.
Sub avertizare cod galben vor fi pana vineri, la ora 12.00, raul Crasna, pe sectorul statiei Supuru de Jos, in amonte de statia Craidorolt (judetul Satu Mare), raul Barcau, in aval de statia Balc (judetul Bihor), raul Crisul Negru, pe sectorul din aval de statia Talpos (judetele Bihor si Arad) si afluentul sau Holod (judetul Bihor).
Noua avertizare a fost emisa ca urmare a propagarii viiturilor formate anterior in amonte, a precizat INHGA.
Avertizarea hidrologica din celelalte bazine hidrografice atentionate anterior a fost ridicata joi, la ora 10.00. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005889 (s)