News Flash:

ALEGERI PREZIDENTIALE: Numarul cabinelor de vot ar putea fi suplimentat la turul II

3 Noiembrie 2014
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Numarul cabinelor de vot ar putea fi suplimentat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar declaratia pe propria raspundere pentru persoanele care voteaza in alte localitati decat cele de domiciliu va putea fi descarcata online, persoanele in cauza trebuind doar sa o semneze in sectie.
Masurile vor fi dispuse marti de Biroul Electoral Central (BEC) si vor viza eventuala crestere a numarului cabinelor de vot si suplimentarea personalului din sectiile de vot si consulate, a anuntat premierul Victor Ponta, aflat la Ministerul de Externe.
Ponta a sustinut ca procedura de vot "antifrauda", care presupune completarea tuturor datelor si un timp mediu de 6-7 minute, este cea care a ingreunat votul pe finalul zilei in orase precum Paris, Londra, Munchen, Berlin, Viena si in unele sectii din Republica Moldova.
Premierul a mai anuntat ca ambasadorii si consulii Romaniei, precum si presedintii sectilor de votare din Franta, Germania, Marea Britanie, Austria si Moldova vor fi convocati vineri la Bucuresti, pentru un instructaj legat de noile decizii ale BEC.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007559 (s)