News Flash:

Aici gasesti tinuta perfecta pentru Revelion

26 Decembrie 2014
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
Cele mai multe dintre doamne si domnisoare prefera pentru seara trecerii dintre ani o tinuta cat mai feminina si eleganta. Rochiile reprezinta principipala piesa vestimentara pentru care opteaza cele mai multe femei, fie datorita spectaculozitatii lor sau lejeritatii. Pentru a economisi cat mai mult timp in perioada aceasta agitata de sarbatori si pentru a evita aglomeratia si agitatia din magazine, shoppingul online se dovedeste a fi cea mai inspirata si eficienta alegere.

DyFashion.ro  este un magazin online creat tocmai din dorinta de a economisi timpul pierdut de cele mai multe femei printre raioanele din magazine si de a le pune la dispozitie, in mod constant, cele mai noi si in tendinte produse. Un alt beneficiu ce nu trebuie neglijat este pretul mult mai scazut al articolelor vestimentare online, fata de cele cumparate direct din magazine. 

Special pentru serile de Craciun, dar mai ales pentru seara de Revelion,DyFashion.ro propune iubitoarelor de moda o colectie de rochii impresionante, perfecte pentru fiecare stil vestimentar: fie ca vreti sa optati pentru o rochie mai casual sau eleganta, simpla sau stralucitoare, vaporoasa sau care sa va puna trupul in evidenta, produsele DyFashion sunt cea mai buna alegere.


Clientele interesate pot gasi pe site o colectie noua de rochii, perfecte pentru orice tip de eveniment, dar si articole reduse, accesibile oricui. Colectia in materie de rochii de ocazie este foarte bine structurata in functie de evenimentul pentru care se doreste achizionat produsul: rochii perfecte pentru Revelion,  rochii de seara, de ocazie, de nunta, de club, office, de zi, din dantela sau creatii special pentru sezonul rece. 
 
Pentru doamnele care doresc sa opteze pentru o aparitie rafinata si iesita din tipare, DyFashion.ro ofera si o colectie cu rochii de lux , realizate din material de foarte buna calitate, cu modele si croieli spectaculoase. Pentru a avea tinuta perfecta si completa, nu trebuie neglijate accesoriile, care pot fi de asemenea achizitionate de pe DyFashion.ro: posete, plicuri, cercei sau coliere. 
 
Comenzile se fac foarte usor, iar procesul de livrare este cat se poate de rapid. Livrarea se poate face prin Curier Rapid, in 24 de ore de la plasarea comenzii, iar costul este de doar 14 Lei; sau prin Posta Romana, termenul de livrare fiind de 3-4 zile lucratoare, iar costul de 13 Lei. Echipa DyFashion va sta mereu la dispozitie la tel 0761.334.090 sau 0755.318.260, pe email: dy.fashion•yahoo.com, id messenger : dy.fashion sau pe facebook (Facebook DyFashion.Ro), acolo unde posteaza mereu noutati, concursuri sau promotii.  

Va uram Shopping placut!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)