News Flash:

Ai 3 linii la incheietura? Trebuie sa stii asta!

10 Iulie 2018
862 Vizualizari | 0 Comentarii
linii

Personalitatea unei persoane poate fi descifrata dupa anumite aspecte… fizice. Ce ati zice daca si viitorul poate fi prezis prin simpla observare a incheieturilor de la maini?

Ai 3 linii la incheietura? Trebuie sa stii asta!
Ezoteristii si expertii in analizarea liniilor corporale sustin ca persoanele care au trei linii la incheietura, la mana dreapta, sunt pline de bafta in viata.
Prima linie de sub incheietura reprezinta perioada cuprinsa intre 23 si 28 de ani, a doua linie varstele de 46-56 de ani, a treia linie 69-84 de ani, iar a patra linie (extrem de rara) peste 84 de ani.
Daca aceste linii sunt lungi, inseamna ca ai parte de sanatate si nu te vei confrunta cu foarte mari probleme.

A doua linie reprezinta asteptarile legate de bogatie. Daca a doua linie este foarte lunga, asta inseamna ca vei avea multi bani. Daca liniile nu sunt clare si se despart in directii diferite, se pot anunta provocari de ordin financiar. Aceste persoane trebuie sa lupte mult pentru propria lor fericire.
Mai mult, persoanele care au a patra linie inseamna ca vor avea o singura iubire, cea care va dura toata viata. Daca toate liniile sunt drepte, neintrerupte, inseamna ca ai parte de o viata lipsita de orice griji. Tu cate linii ai la incheietura mainii tale drepte?
 


personalitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004779 (s)