News Flash:

Agenda plina de evenimente, la Iulius Mall Timisoara: targ de produse si servicii pentru copii, teatru de papusi si premii la cumparaturi

16 Septembrie 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
iulius tim2
Oferta de shopping de la Iulius Mall Timisoara va fi completata, si in aceasta saptamana, de o serie de evenimente atractive. Prezentarile oficiale ale echipelor de baschet si fotbal, activitatile dedicate copiilor si premiile oferite in campania „BACK TO SCHOOL FUN” sunt tot atatea propuneri de petrecere a timpului liber pentru timisoreni si nu numai.
 
Joi, 15 septembrie 2016, de la ora 16.30, jucatorii din echipa de baschet masculin BC Timisoara vor participa la o intalnire cu fanii, organizata la etajul Iulius Mall, in zona Intersport. Majoretele, prezentarea noului echipament si a jucatorilor din lot vor retine atentia tuturor celor care indragesc baschetul.
 
In ziua urmatoare, vineri, este randul celor de la ASC Poli Timisoara sa vina in fata suporterilor. Intalnirea fotbalistilor cu sustinatorii va avea loc la demisolul mall-ului, in zona Poema, de la ora 18.00.
 
La sfarsitul acestei saptamani, de vineri pana duminica, la parterul Iulius Mall se va desfasura un targ de produse si servicii pentru copii. Parintii vor avea ocazia sa aleaga dintr-o paleta bogata de oferte educationale, cursuri si activitati extrascolare, mobilier, jucarii, dulciuri sau accesorii fashion pentru cei mici.
 
Duminica, copiii vor avea ocazia sa afle „Cum s-a cumintit Ionica”. Acesta este titlul unui nou spectacol de teatru de papusi din seria celor care se desfasoara, saptamanal, in food court, de la ora 12.00. 
 
La Iulius Mall Timisoara continua campania „BACK TO SCHOOL FUN”, iar sesiunile de shopping sunt rasplatite cu premii care asigura distracta si dupa inceputul anului scolar. Pana duminica, 18 septembrie inclusiv, toti cei care fac cumparaturi in valoare de minimum 150 de lei pot participa la tombola ale carei mari premii constau in biciclete, hoverboard-uri si smartwatch-uri. De asemenea, pot fi rasplatiti cu premii instant, precum: ochelari Virtual Reality 3D Cardboard, bauturi racoritoare, invitatii in  lumea virtuala la insula The Hub din Iulius Mall si vouchere la policlinica Regina Maria.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)