News Flash:

AFP: Halep va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams la Australian Open

18 Ianuarie 2015
1477 Vizualizari | 1 Comentarii
Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al agentiei France Presse.
"Serena Williams este marea favorita la titlu, dar Australian Open este un turneu la care adeseori apar surprize frumoase. Finalista la Roland Garros si la Turneul Campioanelor, Halep viseaza sa mai treaca un prag si sa castige un turneu major. Ea va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams, alaturi de Maria Sarapova si Petra Kvitova. Serena spera sa se impuna la Australian Open, unde a castigat cinci titluri, dar niciunul in ultimii cinci ani", scrie AFP.
Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp (51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02.00.Meciul este programat la ora locala 11.00, pe Rod Laver Arena.
Principala favorita a competitiei, americanca Serena Williams, o va intalni pe Alison van Uytvanck din Belgia, numarul 106 mondial. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007339 (s)