News Flash:

Afla cum va fi ziua de azi pentru tine, in functie de zodie

21 Iulie 2016
1628 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec
Daca esti intr-o relatie amoroasa noua, astazi este ziua potrivita pentru a face un pas inainte in ceea ce priveste apropierea dintre voi.

Taur
O zi in care cel mai potrivit pentru tine este sa te dedici pasiunilor care te anima. Se intrevad multe satisfactii in acest plan.

Gemeni
Nu esti dispus, astazi, sa acorzi incredere nimanui. Simti nevoia sa verifici pe cont propriu tot ceea ce ti se spune si nu faci rau.

Rac
Analizeaza cu atentie felul in care decurge viata ta. Exista piedici in calea telurilor tale? A venit timpul sa-ti rezolvi problemele.

Leu
Domoleste-ti putin natura expansiva, astazi. Ai obiceiul de a-ti exprima sentimentele cu prea multa sinceritate. Uneori, asta dauneaza.

Fecioara
O veste neplacuta iti taie din veselia care te caracterizeaza si te face sa fii mai sobru. In aceeasi lumina incepi sa vezi si viitorul.

Balanta
Ai tendinta de a pune sub lupa fiecare mic detaliu al relatiei de cuplu. In felul acesta devii orb la lucrurile cu adevarat importante.

Scorpion
Ti se cere sa iti iei un angajament care ar putea sa schimbe semnificativ modul in care ti-ai planuit viitorul apropiat. Gandeste-te bine!

Sagetator
Incepi sa ai mai multe pretentii de la tine insuti si, automat, incepi sa ceri mai mult si de la ceilalti. Actiunile tale sunt mai mature.

Capricorn
Primesti niste sarcini pe care le iei foarte in serios. Din cauza asta tinzi sa iti neglijezi familia chiar cand are mai mare nevoie de tine.

Varsator
O zi in care te gandesti serios la viitor, iar concluziile pe care le tragi iti afecteaza prezentul. Poate fi inceputul unui proiect important.

Pesti
Ti se vor reaminti in mod constant, azi, de obligatiile pe care le ai fata de partener sau fata de familie.Tu, insa, tanjesti dupa libertate.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004876 (s)