News Flash:

Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile

15 Octombrie 2016
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Vremea se va mentine rece in regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece in Moldova, iar in celelalte regiuni valorile termice, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi apropiate de normele perioadei.

Innorarile se vor accentua treptat si, mai ales dupa-amiaza va ploua local in jumatatea de nord a tarii si cu totul izolat in sud. In zona montana inalta, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va avea intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane, iar in restul teritoriului va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 5 grade in nordul Moldovei, pana la 21 de grade in Dealurile de Vest. Indeosebi dimineata, in zonele joase de relief, izolat va fi ceata.  

In capitala, vremea se va mentine rece. Cerul, variabil in prima parte a zilei, se va innora treptat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 14 grade. 

Munte: Valorile termice, in crestere fata de intervalul precedent, vor fi apropiate de normele perioadei. Innorarile se vor accentua treptat si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, va ploua pe arii relativ extinse in toata zona, dar mai ales in masivele montane aflate in jumatatea de nord a tarii. Pe crestele cele mai inalte, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. In Carpatii Orientali, mai ales in grupele nordice, cantitatile de apa pot depasi 10...15 l/mp. Vantul va avea intensificari pe creste.

Duminica, vremea va fi inchisa si rece, chiar deosebit de rece pentru aceasta data in regiunile extracarpatice, cu precadere inMoldova. Temporar va ploua in toate regiunile. In zona de munte vor fi precipitatii mixte. In Carpatii Orientali vor predomina ninsorile. Pe arii restranse, in nordul si centrul teritoriului, cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Vantul va avea unele intensificari, mai ales in sudul, in centrul tarii si in zona de munte. Temperaturile maxime, mai scazute decat sambata, vor fi cuprinse intre 4 grade inMoldova, la Suceava siPiatra Neamt si 16 grade in Banat, laTimisoara. Indeosebi dimineata, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata.

In capitala, vremea va fi inchisa si deosebit de rece pentru aceasta data. 6-7 grade dimineata si in jur de 11 grade la amiaza. Temporar va ploua, iar vantul va avea unele intensificari.

Luni, vremea va fi inchisa si rece, chiar deosebit de rece in special in estul si sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade la Craiova, Slatina, Pitesti, si Tirgoviste si 15 grade la Timisoara si Arad. Cerul va fi variabil in nord-est si va prezenta innorari in restul teritoriului. Temporar va mai ploua slab cantitativ, local in sud, centru si nord-vest, pe arii restranse in vest si numai izolat in rest. La munte, trecator, vor mai fi precipitatii mixte. Vantul va avea unele intensificari in sud, sud-est si pe crestele montane, dar mai ales in sudul Banatului.

In capitala, vremea va fi inchisa si deosebit de rece pentru aceasta data. 5-6 grade dimineata si 8-9 grade, maxima zilei. Temporar, va mai ploua slab, iar vantul va sufla in general moderat. 

capitala munte duminica luni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)