News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi, in ultima zi a lunii septembrie

30 Septembrie 2016
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
Iti doresti atat de mult sa rezolvi o problema de ordin sentimental, incat poti parea agresiv pentru ceilalti. Un compromis ar fi ideal, dar nu e usor sa te lupti cu sentimentele.

Taur
Nu poti avea o relatie normal cu cei de la serviciu si nu te simti confortabil in jurul lor pentru ca telurile tale pe termen lung intra in conflict cu ale lor.

Gemeni
Esti un munte de energie si inseninezi fetele tuturor, aducand voie buna oriunde te duci. Trebuie, totusi, sa ai grija si la reactiile pe care le starnesti.

Rac
Cu toate ca esti prins in mijlocul unui conflict in familie, incerci sa fii rational, dar nu prea reusesti. Intelegi explicatiile ambelor tabere, dar iti e greu sa spui ce gandesti.

Leu
Iti e greu sa mentii lucrurile simple, cand mintea ta este confuza si plina de povesti care ingreuneaza comunicarea si cooperarea cu cei dragi.

Fecioara
Situatia financiara incepe sa prinda contur si sa se clarifice pe zi ce trece. Din fericire, oportunitatile continua sa apara si poti perfectiona abilitatile creative.

Balanta
Te cuprinde un val de creativitate, care iti readuce optimismul si te inspira sa depasesti obstacolele care au aparut recent in calea ta.

Scorpion
Dupa ce ai asteptat ceva vreme, raspunsurile problemelor tale incep sa apara. E posibil sa apara un mentor sau o persoana care te va ajuta mult pe plan spiritual.

Sagetator
Nu conteaza cat de dornic esti pentru a atinge obiectivele impuse, pentru ca acum e bine sa o lasi mai moale si sa lucrezi ca parte a echipei in beneficiul tuturor.

Capricorn
Felul in care te intelegi cu colegii de serviciu iti influenteaza cariera si directia in care se indreapta. Consolideazat-ti aliantele inainte de a face un pas important.

Varsator
Nu vrei sa iesi din zona ta de confort si esti mai preocupat mai mult de teorie decat de practica. Chiar daca esti inconjurat de multe posibilitati, trebuie sa tii in frau imaginatia.

Pesti
Relatiile de la locul de munca, dar si cu partenerul de viata ocupa un rol central, asa ca pregateste-te pentru orice fel de vesti. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006615 (s)