News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi, 8 martie

8 Martie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie

BERBEC: Incercati sa evitati unele conflicte care ar putea aparea din senin. Ar fi bine sa va retrageti intr-un loc linistit, unde sa puteti medita.

TAUR: Daca ati luat decizia sa plecati la cumparaturi, fiti atenti sa nu cheltuiti toti banii. Spre seara, ar putea sa dati o petrecere cu prietenii.

GEMENI: Astazi va dedicati in totalitate partenerului de viata. Ar fi bine sa-i ascultati toate doleantele.

RAC: La locul de munca, veti fi apreciat pentru diplomatie si implicare. Avansarea in functie nu se va lasa asteptata.

LEU: Incercati sa fiti mai deschis la sugestiile celor din jur. S-ar putea sa gasiti o noua pasiune, pentru care va veti dedica timpul liber. 

FECIOARA: Faceti in asa fel incat sa parasiti pentru ceva timp rutina zilnica. Doar astfel veti scapa de monotonie.

BALANTA: Familia va sprijina astazi in tot ce doriti sa faceti. Ascultati sfaturile celor apropiati, ca veti avea de unde sa luati idei bune.

SCORPION: Intrati intr-o perioada cu mult optimism, curaj si incredere in sine. Veti fi foarte creativ, iar rezultatele muncii vor fi apreciate de superiori.

SAGETATOR: Pentru a pastra starea optimista pe care o aveti, implicati-va in mai multe activitati recreative. O plimbare cu prietenii sau un film va va incarca bateriile.

CAPRICORN: Ar fi bine sa ii aratati persoanei iubite mai multa afectiune. Nu va lasati acaparat de problemele personale.

VARSATOR: Daca va aflati in situatii de conflict, pastrati maniera diplomatica. Nu va suparati colegii de munca sau persoanele apropiate.

PESTI: Provocarile va aduc emotii, insa nu trebuie sa va lasati cuprinsi de teama. Trebuie sa va mobilizati, pentru a indeplini obiectivele stabilite.


berbec taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006278 (s)