News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

25 Ianuarie 2018
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic 1

Horoscop 25 ianuarie 2018. Balantele actioneaza pe baza unui impuls, desi nu le sta in fire sa faca asta

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Berbec
Exista riscul de a trece la actiune fara sa stai pe ganduri, desi vei avea suficient timp ca sa iti dai seama ca e o imprudenta chiar si pentru tine.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Taur
Poti pierde un partener de incredere, din cauza grabei de a apela la un altul sau de a spune ce iti trece prin cap, pe moment, fara sa iti pese de consecinte.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Gemeni
Pe ultima suta de metri, iei o decizie pe care ai tot amanat-o, poate pentru ca stiai ca nu este buna sau nu e buna pentru tine, ci avantajeaza pe altcineva.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Rac
Desi nu e ai motive reale sa te grabesti, ceva te impinge sa te hotarasti acum in legatura cu o problema a cuiva drag sau una legata de relatia cu aceasta persoana.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Leu
E prea multa confuzie, astazi, ca sa tragi concluzii despre o problema de familie, o solicitare a unui apropiat sau o chestiune legata de casa. O amanare ar fi indicata.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Fecioara
Este posibil sa strici relatiile cu un intreg grup sau cu cativa dintre cei care fac parte din anturajul tau apropiat, din cauza unor impresii gresite, la care nu vrei sa renunti.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Balanta
Actionezi pe baza unor impulsuri de moment, fara sa stai prea mult pe ganduri. Nu iti sta in fire sa faci asta si nici tu nu te vei mai recunoaste, dupa ce trece furtuna.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Scorpion
Ti se pare ca ai pierdut ocazii mult prea pretioase de a intra in posesia a ceva ce ti-ai dorit foarte mult. Acum cauti o cale sa recuperezi tot ceea ce crezi ca ai pierdut.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Sagetator
Sunt putin cam tenebroase impulsurile acestei zile, ca sa treci la actiune. Mai bine mai ai rabdare pana maine, cand vei vedea totul mai clar.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Capricorn
Te poti pacali singur, intr-un moment de orgoliu excesiv, ajungand sa crezi ca o persoana care sustine ca iti vrea binele chiar spune adevarul.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Varsator
Vei fi nevoit sa faci un pas in spate, sa abandonezi unele dintre responsabilitatile de la serviciu, din motive care incep sa se contureze astazi.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Pesti
S-ar putea sa te tenteze suficient de mult sa pastrezi anumite atitudini radicale si sa faci planuri de viitor pe baza lor, desi stii ca nu sunt corecte sau nu vor aduce nimic bun.


taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004580 (s)