News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

5 Decembrie 2017
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Horoscop 5 decembrie 2017 – Berbec

Este o zi speciala, pe care o vei putea folosi la potentialul ei maxim, daca te vei lasa in voia gandurilor bune, cele care se bazeaza pe partea buna din tine si din ceilalti.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Taur 

Ai parte de un moment special, de inspiratie, care te poate conduce firesc la remedierea unor relatii, mai ales cu prietenii sinceri, cei care spun ce trebuie, nu ce vrei tu sa auzi.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Gemeni

S-ar putea sa te surprinda, foarte placut, dezghetarea unor relatii din mediul de la serviciu sau din familie si sa intri si tu in acest joc frumos.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Rac

Participi la tot ce te inconjoara, ca si cum abia acum ti-ai aminti cine esti, adica cel care poarta de grija celor din jur, care ajuta la nevoie si iubeste discret.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Leu

Este o zi importanta pentru echilibrul tau pentru ca te invita la abandonarea supararilor si la o noua atitudine, mai senina, fata de ceea ce nu merge asa cum ai vrea.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Fecioara

Esti incurajat sa revii la o sensibilitate pe care numai tu o poti arata, calda si dezinteresata. Este unul dintre motivele pentru care esti important pentru cei din jur.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Balanta

Se poate limpezi, ca din senin, o problema de la serviciu sau legata de starea ta de sanatate. Gandul bun, cel optimist, iti va face foarte bine acum.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Scorpion

Poate ca incerci, din nou, fara efect, sa tii sub control propriile sentimente. Este mult mai bine sa te lasi in voia lor, fara sa le impui, insa, nimanui.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Sagetator

Se schimba foarte mult atmosfera din casa, din mediul tau intim, ceea ce nu poate decat sa te bucure. Pe acest fond pozitiv, vei simti nevoia sa fii mai generos.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Capricorn

Poti primi cele mai inspirate sfaturi pe care le-ai auzit in ultima perioada si sa le sesizezi valoarea imediat. Stii deja ca vin de la oameni care iti doresc binele.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Varsator

Reusesti sa te eliberezi de grijile financiare, nu pentru ca ai fi descoperit vreo comoara, ci pentru ca descoperi cat de mult te-ai lasat in voia acestora si cat de mult te conditioneaza.

Horoscop 5 decembrie 2017 – Pesti

Iti recapeti cursivitatea interioara, cea care ti-a lipsit destul de mult. De acum inainte, vei reusi sa te revigorezi mai usor si sa te feresti mult mai bine de influentele nocive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013945 (s)