News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

17 Iulie 2017
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec

Prietenul la nevoie se cunoaste, asa se spune, si azi vei descoperi ca asa si este! Ai pe cineva alaturi exact cand ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorba buna, de un sfat, pentru ca cel care iti sare astazi in ajutor a trecut si el printr-o situatie similara si te intelege cel mai bine. Asculta parerea sa, pentru ca iti vorbeste din experienta proprie, caci nu-i este deloc straina situatia prin care treci tu, el a gasit demult solutia la problema de fata si merita sa-i urmezi indrumarile, pentru a nu pierde si tu timp pretios cu experimente inutile. El iti transmite direct solutia salvatoare: urmeaz-o!

Taur

Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel e bine si acum!

Gemeni

Visele tale financiare suna din ce in ce mai bine, pentru ca ai la orizont o perspectiva promitatoare de la care ai mari sperante. Poate ti s-a facut o promisiune nemaipomenita de castig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat pana acum par sa evolueze constant spre un nivel si mai bun, ca atare esti din ce in ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achizitii sau investitii cu banii pe care-i ai la dispozitie, mai ales ca familia te cam bate la cap ca ar fi nevoie de unele cumparaturi mai deosebite. Ai convingerea ca ceea ce esti gata sa cheltui acum, va veni imediat inapoi in vistieria familiei.

Rac

Te preocupa deja alta directie, dar nu te poti concentra asupra ei pana nu duci la capat ce ai inceput. Fa un efort sa termini ce ai inceput, ca sa te poti elibera de sarcini restante si mai apoi sa te poti dedica noului plan care s-a nascut in mintea ta. Nu incerca sa le duci pe ambele simultan, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient si intr-o parte si in alta, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi, in a te ambitiona sa te ocupi de planul care se apropie de sfarsit si a-l duce la indeplinire, ca dupa aceea sa fii complet liber pentru altceva.

Leu

Daca organismul iti atrage atentia prin diverse semnale de alarma ingrijoratoare ca ceva nu e in regula, ar fi bine sa iei niste masuri mai radicale incepand de azi. Este nevoie urgenta de o astfel de hotarare, oricat de grea ar fi, pentru ca renuntarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normala daca vei continua sa ai acelasi regim de viata si de acum inainte, deci cauta cu insistenta acel element nociv care nu te lasa sa te simti bine. Ca e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu stii asta, ca atare analizeaza la rece ce nu-ti face bine si scoate-l din programul tau cotidian!

Fecioara

Fii convins ca sacrificiile pe care le faci acum isi vor arata efectele foarte curand, ca atare nu-ti mai face atatea griji daca e bine, daca e oportun, daca merita. Orice merita, daca vocea ta interioara iti spune ca e nevoie de compromisuri pe parcurs. Intr-o zi te vei felicita pentru intelepciunea de care ai dat dovada, acceptand, trecator, conditii clar defavorabile tie. Acestea sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la o etapa superioara in care vor incepe sa apara si recompensele eforturilor tale de acum. Nu regreta, vei fi multumit de rezultate!

Balanta

Daca ii ai pe cei dragi alaturi, esti cel mai puternic om din lume! Iti extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranta partenerului, din acceptarea lor neconditionata, si acelasi lucru il oferi si tu inzecit inapoi. Exista o buna cooperare in cadrul familiei si nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fiti alaturi la tot ce aveti de facut. Faceti planuri de viitor la care fiecare isi aduce contributia cu entuziasm si optimism, si cat timp sunteti alaturi, umar la umar, nimic nu va poate opri din elan. Impreuna sunteti o forta de neinvins!

Scorpion

Dedica-ti aceasta zi tie, organismului tau, mintii tale, care au nevoie de o atentie mai speciala acum. Orice efort indreptat spre imbunatatirea calitatii vietii, spre buna functionare a organismului tau va fi rasplatit cu o stare confortabila dupa care tanjesti. Adu-ti aminte de orice practica prin care corpul tau se va relaxa, se va tonifia, se va simti mai bine si lasa-te rasfatat de simturi. Ca e vorba de o zi la SPA, de e o ora in plus de somn si relaxare sau de mai mult sport, daca ti le vei oferi, vei incheia ziua cu un tonus ridicat si cu un corp mai fericit!

Sagetator

Ceea ce faci azi pentru ceilalti e generozitate fara margini, pentru ca oferi neconditionat, cu draga inima, si te simti bine asa. Nu astepti nimic in schimb, vrei doar sa dai ceva din ceea ce ai invatat sau din ceea ce viata ti-a oferit tie, ca un semn de recunostinta pentru norocul de care ai avut parte. Un serviciu in slujba comunitatii, indiferent ce forma ar avea, e binevenit si apreciat la justa valoare. Ai un dar gratuit de oferit cuiva care chiar are nevoie de sprijinul tau in acest moment, si o faci cat se poate de sincer, fara a pretinde nici macar un multumesc, dar ai fi fericit daca cineva il spune.

Capricorn

Ca sa iesi din pasa nu tocmai placuta in care ai alunecat, trebuie sa tai raul de la radacina, cum se spune, deci intoarce-te in punctul in care a pornit motivul supararii tale de acum si repara-l. A te amagi ca trece de la sine, ca va fi bine, ca nu mai are putere, nu te ajuta deloc, ca atare intoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru ca se poate remedia ceva chiar si acum. La sursa nefericirii, in punctul in care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capat. Poti da un restart intregului sistem, incepi totul inca o data, iar de data aceasta cu mai mult succes. La loc comanda!

Varsator

Unii oameni nu pot fi schimbati, oricat te-ai stradui tu sa le inspiri o viziune noua, o alta atitudine de viata, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva in pielea lor si priveste-te si pe tine cat de deschis esti la schimbare. Da, poate tu ai facut multe modificari in modul tau de a fi sau de a gandi, dar tot au ramas unele principii de neclintit. Asa sunt si cei din jurul tau, se cramponeaza de o idee fixa si nu accepta altceva pentru nimic in lume. Trebuie sa-i intelegi, pentru ca unii chiar nu accepta sa se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face intr-o astfel de situatie? Orgoliu si incapatanare au si altii!

Pesti


Mare atentie la directia catre care cineva te indeamna sa purcezi, pentru ca, in spatele bunelor sale intentii, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de castigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gandeste de zece ori inainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum sa-i urmezi sfatul. Amana deciziile care implica orice gen de schimbare mica sau mare – de job, de partener, de casa, de domiciliu – pentru ca inca nu cunosti toate datele problemei si ai putea face acest pas influentat negativ de un om care nu e chiar asa cum pare.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005837 (s)