News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

4 Septembrie 2016
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
BERBEC - Nu dispuneti de suficienta energie, dar doriti sa le dovediti rudelor ca va puteti descurca singur cu toate treburile casnice. Va impuneti si faceti planuri ireprosabile.

 


TAUR - Va bucurati de avantaje sentimentale deosebite, dar sunteti fortat de circumstante sa renuntati la o intalnire. Eforturile pot sa va submineze starea de sanatate.

 


GEMENI - Candid si foarte optimist, este posibil sa incheiati o relatie sentimentala foarte frumoasa, deoarece sunteti constient ca nu veti mai dispune de suficient timp.

 

RAC - Inca visati la calatorii lungi si faceti cu nonsalanta excese alimentare care va submineaza starea de sanatate. Lipsa unei posibilitati de schimbare rapida va irita. Cheltuieli!

 


LEU - Nu va mai mirati ca cei din familie va invidiaza pentru ca este evident ca situatia dv. financiara exceptionala le sare in ochi tuturor! Excesiv de erotic si de cuceritor.

 


FECIOARA - Incercati in zadar cu pragmatismul dv. deosebit sa creati o atmosfera placuta in familie. Pana si rudele dv. apropiate comenteaza si incearca sa va avertizeze.

 


BALANTA - Amabil si vesel, deveniti spre seara din ce in ce mai deprimat. De vina este o relatie amoroasa care incepe sa cam scartaie din pricina deplasarilor partenerului.

 

SCORPION - Sunteti foarte admirat si cautat, iar succesele sentimentale nu pot fi contestate nici macar de adversari. Prietenii exceptionale, dar nimic nu tine vesnic.

 


SAGETATOR - Nu dati suficienta atentie relatiilor sentimentale, pentru ca si castigurile financiare se inmultesc si sunteti obligat sa faceti acte peste acte pentru o noua activitate.

 


CAPRICORN - Nu va bazati pe relatiile sau interventiile prietenilor, pentru ca veti fi dezamagit de rezultate! Este de preferat sa nu faceti publice succesele dv., pentru a nu avea surprize!

 

VARSATOR - Amanati orice intalnire, chiar si cu persoanele cu care nu v-ati mai vazut de ani de zile, in momentul in care sunteti nevoit sa dezvoltati o alta relatie promitatoare.

 


PESTI - Relatiile cu strainatatea va poarta in continuare noroc. Castigurile dv. si ale partenerului devin brusc atat de mari, incat sunteti tentat, din pacate, sa va relaxati total.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006028 (s)