News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

1 Iunie 2016
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec
Oamenii din jurul tau sunt mai sentimentali si mai sensibili, azi. Ar fi util sa nu te porti foarte dur cu ei si sa incerci sa-i intelgi.

Taur
Intuiesti ca se coc multe planuri in jurul tau si traiesti cu temerea ca nu vei fi inclus in ele. Insa chiar crezi ca e bine sa stii tot?

Gemeni
Tine capul la cutie, azi, si nu iti baga nasul unde nu iti fierbe oala. Daca intri in conflicte, in mod sigur vei fi cel mai afectat.

Rac
Nu ca ai capul in nori, dar gandirea ta, azi, este prea vizionara pentru ca ceilalti sa o inteleaga. Macar furnizeaza exemple concrete.

Leu
Iti faci prea multe griji. Ai un secret pe care il pazesti, desi nu este ceva atat de grav incat sa iti aduca neplaceri daca il recunosti.

Fecioara
Iti arde de caraghioslacuri, iar atitudinea ta este apreciata, insa pana la un punct. Ai grija sa nu depasesti masura si sa devii obositor.

Balanta
Esti cuprins de o lene colosala. Metodic cum esti, iti analizezi temeinic starea pentru a te convinge ca poate sa iti fie lene fara remuscari.

Scorpion
Cauti metode de a eficientiza munca la serviciu, insa nu prea ai cu cine sa lucrezi. Cei din jur par abulici. Relaxeaza-te si lasa pe alta data.

Sagetator
O zi in care multa lume va veni la tine cautand sfaturi sau empatie. Reusesti sa le luminezi calea si sa-i indrumi pe calea corecta.

Capricorn
Este o zi in care ar fi bine sa manifesti prudenta. Esti in mod special sensibil la alimentatie, deci ai grija ce si unde mananci.

Varsator
Dupa multa vreme, azi simti ca ai bateriile incarcate 100%. Emotiile ti se coordoneaza perfect cu actiunile, drumul de urmat iti este clar.

Pesti
Abordeaza relatiile cu cei din jurul tau ca pe un meci de sah. Multi au scopuri ascunse, deci analizeaza bine ce ar putea urmari de la tine. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004682 (s)