News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

11 Mai 2016
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Cei care au planuri de weekend vor gasi ocaziile potrivite pentru momente de relaxare. Pentru unii nativi vine momentul de a-sischimba profesia si a demara proiecte noi, in timp ce altii sunt preocupati cu semnarea unor acte care le vor aduce beneficii. Vezi mai jos ce-ti rezerva astrele in aceasta zi.

Berbec - Aveti sansa sa incheiati un contract pe care il puteti prelungi. Daca decizia va aduce beneficii nu ezitati. Puteti primi propunerea unei colaborari si aveti ocazia sa vindeti ceva pentru a va suplimenta veniturile. 


Taur - Iesiti in oras cu prietenii, iar la sfarsitul saptamanii aveti sansa sa mergeti intr-o mica excursie. Pe plan profesional vi se poate oferi sansa unui proiect de succes si se anunta o frumoasa perspectiva in cariera.


Gemeni - Veti avea parte de o intalnire de suflet si veti face promisiuni si juraminte care va pot duce pana la casatorie. Veti revizui un contract, pentru a va proteja suplimentar. Daca ati ramas descoperiti in anumite privinte acum puteti semna un contract mai bun.


Rac - Poate o sa va puneti casa la punct si pentru asta veti scoate ceva bani din cont sau o sa luati diverse lucruri in rate. Le puteti cere sefilor o suma de bani in plus la salariu sau o schimbare a programului de lucru, ori poate sa treceti pe alt post.


Leu - Veti avea parte de o invitatie in oras, un spectacol. Vi se poate aproba un credit bancar sau cereti o refinantare, aveti nevoie de un ajutor financiar sa va puteti descurca in perioada asta.


Fecioara - Puteti aranja o plecare in strainatate si alegeti varianta de transport si hotelul la care sa va cazati. Veti primi un raspuns de la scoala sau de la sefi si veti sti ce pasi va trebui sa urmati pentru a va atinge obiectivele.


Balanta - Ati amanat mersul la un consult medical si ar fi bine sa va faceti o programare. Poate faceti un bilant financiar sa vedeti cum stati cu economiile ca sa plecati in weekend cu prietenii.


Scorpion - Se poate sa va schimbati parerea in bine despre cineva care a gresit fata de dumneavoastra. Veti lamuri o situatie cu partenerii de afaceri sau colegii in toate privintele si lucrurile vor merge bine.


Sagetator - Veti lua legatura cu rudele si veti programa o intalnire in familie in weekend. Va ganditi sa schimbati sau sa renovati locuinta.


Capricorn - Cineva vrea sa va ceara iertare, sa va dea niste explicatii pentru ce un conflict mai vechi. Daca la inceputul anului ati planificat o calatorie acum este posibil sa plecati.


Varsator - Mergeti la cumparaturi pentru casa si copii. Va tenteaza o redecorare a locuintei si profitati din plin de banii stransi in ultima perioada.


Pesti - Puteti primi o oferta pentru a schimba ceva bunuri de care doreati sa scapati. Aveti sansa sa incepeti o activitate care sa va relaxeze si sa alunge plictiseala, potrivit stirileprotv.ro.

planuri weekend relaxare schimba profesia acte berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006409 (s)