News Flash:

Afla aici daca vei avea sau nu o zi buna astazi

23 Septembrie 2016
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop21
Berbec
Este momentul perfect pentru a incepe noi relatii. Fii deschis daca cineva vine cu o propunere. Analizeaza oportunitatile, dar acum este momentul sa incepi ceva nou.

Taur
Te simti in forta si foarte puternic, iar asta e normal pentru ca ai muncit din greu pentru a fi in forma. Totodata, incep sa apara si rezultatele muncii depuse la serviciu.

Gemeni
Trebuie sa finalizezi cursurile pe care le-ai inceput, sau, daca ai o pasiune ascunsa, inscrie-te la niste pregatiri care te vor ajuta sa o fructifici.

Rac
Daca ai de gand sa faci vreo investitie, astazi toate astrele sunt de partea ta. Orice fel de implicare, financiara, emotionala, sociala iti va aduce beneficii mai tarziu.

Leu
Te simti putin ametit si incepi ziua foarte greu. Din aceasta cauza, vei avea niste probleme, dar prietenii si persoanele apropiate te vor incuraja si iti vor da energie.

Fecioara
Vei aduna, in sfarsit, roadele muncii tale depuse de foarte mult timp, chiar cand erai pe punctul de a ceda. Mentine-te pe pozitie pentru ca ti se vor deschide niste usi.

Balanta
Esti foarte apreciat la locul de munca datorita perspicacitatii tale si a rapiditatii cu care rezolvi problemele. Inchei saptamana intr-un mod placut.

Scorpion
Oportunitatile vor bate la usa si pot veni chiar din partea unor necunoscuti. Fii precaut, dar incearca sa te bazezi pe intuitie si vezi ce se intampla.

Sagetator
Un prieten apropiat cu care nu ai mai vorbit de mult timp, va lua legatura cu tine. Stabileste o intalnire cu el si aflati toate noutatile.  

Capricorn
In urmatoarele saptamani vei incepe sa constientizezi realizarile importante din viata ta, atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental.

Varsator
Este posibil sa fii promovat pentru ca vei pleca intr-o calatorie de afaceri, care are o miza importanta pentru companie.

Pesti
Vei primi niste bani in mod neasteptat. Poate fi un castig din urma unei investitii, sau poate fi testamentul unei rude.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007091 (s)