News Flash:

Aeroporturi Bucuresti: Unele zboruri au intarzieri de doua ore la decolare. Nicio cursa nu e anulata

29 Decembrie 2014
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Unele zboruri au la decolare intarzieri de doua ore, pe Aeroportul "Henri Coanda" din Otopeni, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor si de operatiunile de deszapezire, dar nicio cursa nu a fost pana acum anulata, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.
Potrivit comunicatului companiei, pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu" (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, cu ninsoare abundena si vant cu rafale care transporta zapada la sol.
Pe Aeroportul "Henri Coanda", nicio cursa nu este anulata din cauza conditiilor meteo, iar intarzierile care se inregistreaza la plecari sunt in general de o ora si punctual de doua ore.
Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime.
Informatiiin timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.
Capitala si judetul Ilfov sunt sub cod galben de ninsoare, viscol si polei, de duminica seara pana luni la ora 18.00. Mediafax.ro

unele zboruri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005248 (s)