News Flash:

Adriana Iliescu sufera de o boala CRUNTA

21 Februarie 2016
2018 Vizualizari | 0 Comentarii
adriana iliescu3
Tanara handbalista Adriana Iliescu (23 de ani), o fata talentata,muncitoare, mereu cu zambetul pe buze, traieste o adevaratadrama.

Potrivit www.sportnews.ro, a fost diagnosticata cuneurofibromatoza de tip 2 cu neurinom acustic bilateral compresiv pe trunchiul cerebral, maningioame ale fosetei Meckel dreapta si cervical cu compresie medulara.Neurinoamele acustice sunt afectiuni benigne destul de rar intalnite, insa nemiloase. In termeni mai putini tehnici, Ada si-a pierdut deja auzul la o ureche. Pierderea auzului este numai primul pas, urmand ca tumoarea sa ajunga la creier, apoi exista risc de pareza, paralizie si alte complicatii.Dupa parerea medicilor, Ada, care face handbal de la 11 ani, a aflat ca trebuie sa se opereze in strainatate si asteapta acum o estimare de la clinica din Hanovra – International Neuroscience Institute. Din informatiile pe care le are pana acum, ar fi nevoie de 40.000 euro, o suma uriasa pentru o tanara care tocmai a terminat facultatea.

”Sufar o boala genetica, pe care o are si tatal meu, dar si sora lui. Nu mai aud cu urechea dreapta, dar urechea stanga imi functioneaza normal. Boala am descoperit-o acum doi ani, dupa ce am facut o audiograma. Nu se poate implanta aparat auditiv. Este afectat nervul auditiv, asa ca aparatul nu poate fi legat acolo!”, a  spus sportiva.

adriana iliescu fata talentata muncitoare drama neurofibromatoza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007137 (s)