News Flash:

Adrian Nastase il apara pe Klaus Iohannis

31 August 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Fostul premier Adrian Nastase, isi exprima nemultumirea, intr-o postare pe blogul personal, pentru faptul ca un eveniment de nivel european cum esteFestivalul International George Enescu a fost umbrit de huiduielile cu care a fost intampinat, duminica seara, la Sala Palatului, presedintele Klaus Iohannis, argumentand de ce crede ca nu a fost un lucru bun. De asemenea, fostul premier comenteaza intr-un post-scriptum si in legatura cu modul in care a fost intampinat presedintele Klaus Iohannis la Sala Palatului, de catre un grup de protestatari, sustinand ca "este stupid ca un eveniment pozitiv, la care s-a muncit mult si pentru care se cheltuiesc multi bani, sa fie umbrit in acest fel".


"Aseara, a avut loc gala de deschidere a Festivalului George Enescu. Un eveniment de nivel european. Un eveniment consolidat de o lunga traditie. O bucurie pentru melomani dar nu numai pentru ei. Ieri, Sala Palatului a fost neincapatoare. Concertul de ieri a inceput, ca de obicei, la deschiderea fiecarei editii, cu Rapsodia lui George Enescu. Interpretata minunat de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta unui tanar dirijor finlandez, Kristjan Jarvi. A urmat un concert de vioara cu o recunoscuta violonista – Sarah Chang. Concertul pentru vioara al lui Sibelius a fost un exercitiu de virtuozitate. In partea a doua, am ascultat o extraordinara „montare" a unei lucrari fabuloase – Carmina Burana, de Karl Orff. Corul Filarmonicii, solistii Jennifer O'Loughlin, Max Emanuel Cencic si Levente Molnar au incantat prin vibratia interpretarii, prin bucuria de a fi impreuna pe scena, alaturi de o, deja, prestigioasa Orchestra de Tineret. M-am bucurat sa reintalnesc, cu aceasta ocazie, numerosi prieteni si cunoscuti.
PS: Am aflat ca presedintele Johannis a fost huiduit la sosire. Nu cred ca a fost un lucru bun. Pentru cei care doresc sa se manifeste in acest fel, sunt si vor fi destule momente politice. Este stupid ca un eveniment pozitiv, la care s-a muncit mult si pentru care se cheltuiesc multi bani, sa fie umbrit in acest fel. Va trebui sa invatam sa proiectam in exterior imagini mai bune – nu doar cu romi, nu doar cu calauze de imigranti. Chiar daca suntem nemultumiti de unele lucruri ( si fac parte dintre nemultumiti). Parerea mea...", a declarat fostul premier.

adrian nastase klaus iohannis fostul premier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005479 (s)