News Flash:

Adomnitei: "Ma voi suspenda din functiile detinute in PNL"

15 Mai 2015
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
adomnitei2
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute in PNL, adaugand ca se simte ”socat si dezamagit” de decizia Curtii de Apel Iasi.

Cristian Adomnitei afirma, intr-un comunicat de presa transmis presei joi seara, dupa ce Curtea de Apel Iasi a decis plasarea sa in arest la domiciliu, ca este ”socat si dezamagit” de decizia instantei, dar ca o va respecta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Sunt socat si dezamagit de decizia judecatorului de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Iasi, dar pe care o voi respecta intocmai, potrivit regulilor care guverneaza statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apararilor mele si care urmeaza sa fie judecate si de opinia publica”, arata seful CJ Iasi.
El spune, de asemenea, ca se va suspenda din functiile detinute in PNL, adaugand ca oamenii care il cunosc stiu ca este nevinovat.
”Ma voi suspenda din functiile politice detinute in PNL. Toti oamenii care ma cunosc si ma iubesc stiu ca sunt nevinovat. Voi trai tot restul vietii cu constiinta impacata. Condamnarea fiecaruia dintre noi este ca trebuie sa traim cu propria noastra constiinta pana la sfarsit”, precizeaza Adomnitei.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, cercetat pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a fost plasat in arest la domiciliu joi seara, in urma unei decizii a Curtii de Apel Iasi, care a dispus aceeasi masura si pentru angajatele CJ Iasi, Teodora Jinga si Carmen Irimescu, precum si pentru Letitia Popa, administrator al Laser CO SRL.
Mediafax.ro 

cristian adomnitei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006452 (s)