News Flash:

Adolescenta ucisa de un sofer rrom va salva mai multe vieti. Medicii i-au prelevat organele la Timisoara

7 Aprilie 2015
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
dora
Mai multe echipe de medici au prelevat, in noaptea de luni spre marti, rinichii si ficatul unei adolescente de 16 ani, aflata in moarte cerebrala, lovita cu masina de un sofer care apoi a fugit de la fata locului accidentului, iar in prezent este in arest la domiciliu.
Directorul Spitalului judetean Timisoara, medicul Marius Craina, a declarat, luni seara, corespondentului MEDIAFAX ca mai multe echipe de medici care urmeaza sa soseasca la Timisoara din Bucuresti, Targu Mures si Cluj-Napoca vor preleva, in noaptea de luni spre marti, ficatul si rinichii unei tinere de 16 ani lovita cu masina de un sofer, care a fugit dupa producerea accidentului.
”S-a discutat cu familia, este de acord cu prelevarea de organe. Se pot salva rinichii si ficatul. Vor veni medici de la Bucuresti, Targu Mures si Cluj-Napoca. Prelevarea se va face in aceasta noapte" (n.r. - in noaptea de luni spre marti), a declarat Marius Craina.
Potrivit politistilor, in noaptea de joi spre vineri, in comuna Cenad, din judetul Timis, tanara de 16 ani Dora Tarziu se intorcea acasa, impreuna cu prietenele sale, cand la un moment dat un sofer in varsta de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW si care isi recuperase de curand permisul auto ce ii fusese suspendat, a intrat in plin in fete.
Dora Tarziu a fost grav ranita, fiind transportata la Spitalul Judetean din Timisoara, unde a intrat in coma.
Soferul vinovat a fugit de la locul accidentului, abandonandu-si masina.
La scurt timp, el a fost prins de catre politisti si retinut, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.
In cursul zilei de sambata, magistratii Judecatoriei Sannicolau Mare au decis ca soferul sa ramana in arest la domiciliu pentru 30 de zile.

marius craina dora tarziu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005593 (s)