News Flash:

Adevarul din culisele show-ului ”Gospodar fara pereche”

14 Octombrie 2017
4216 Vizualizari | 0 Comentarii
gospodari fara pereche colaj
Anamaria Prodan a facut senzatie in cea mai noua emisiune de la Pro TV, ”Gospodar fara pereche”.


 Exista insa si o mica problema in cadrul show-ului. In mod evident, cerinta fundamentala pe care trebuie sa o indeplineasca fiecare concurent este... sa fie, in prezent, burlac. Iata insa ca lucrurile nu stau tocmai asa, cel putin in cazul unuia dintre ei!


Fermierul nostru nu este un om amarat, ci a realizat destule prin munca lui si cu o oarecare doza de noroc. Potrivit descrierii oficiale din concurs, are o ferma de 40 de hectare, pe care cultiva porumb, floarea-soarelui si vita de vie. In plus, creste 50 de porci, cai, vaci si pasari. Si-a plantat propria padure, pentru ca ii place sa aiba grija de natura. Spune despre el ca ii place viata mondena si ca este foarte sociabil, ambitios si vrea ca ferma lui sa atinga standarde europene. De la femeia pe care si-o doreste alaturi asteapta sa fie la fel de sociabila, sa stie sa se distreze, dar sa nu dea inapoi nici de la munca. Cu siguranta, gazda emsiunii, Anamaria Prodan, care a incercat sa se ”adapteze” show-ului, nu stie tot adevarul despre Ionut!


Show-ul matrimonial rural tocmai a inceput, dar dorintele lui Ionut par sa se fi implinit deja, in mare parte. Si-ar fi gasit jumatatea, care intruneste toate calitatile pe care el si le doreste, ba chiar mai are una, la fel de importanta: este o pustoaica, proaspat absolventa a unui liceu din Buzau.


Cei doi indragostiti au o relatie de putin timp, iar fermierul nostru o rasfata pe fata si are mare grija de ea ! Sunt si in prezent impreuna, formand unul dintre cele mai frumoase cupluri din Buzau. Ionut si-a extins afacerile si in alta directie, special pentru Alexandra, pentru ca detine si un salon de bronzat luat in franciza! Tanara e cu el peste tot, mai putin... la ferma. Ea provine dintr-o familie cu situatie materiala buna, ceea ce i-a permis sa-si satisfaca hobby-ul, respectiv calatoriile peste hotare, de unde posteaza numeroase poze pe Instagram. In ultimele aparitii, fata este si alaturi de... fermier.


Galerie Foto




anamaria prodan problema burlac fermierul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009368 (s)