News Flash:

Actor celebru cercetat de politie pentru ca si-a atacat fosta logodnica

7 Aprilie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
agresiune
Politia din Los Angeles a confirmat ca a deschis o ancheta penala impotriva actorului Charlie Sheen, dupa ce acesta si-ar fi agresat fosta logodnica, actrita de filme pentru adulti, Brett Rossi, care a depus o plangere impotriva lui, saptamana trecuta, informeaza Deadline.com.
"Pe 31 martie, ofiterii din divizia Van Nuys au raspuns la o cerere de urmarire penala in care domnul Sheen era principalul suspect", a declarat un reprezentat al Departamentului de Politie din Los Angeles (LAPD) pentru Deadline.com.
"Detectivii LAPD din cadrul unitatii de gestionare a amenintarilor se ocupa de investigatie. Am obtinut si un mandat de perchezitie", a adagatul reprezentantul LAPD.
Mandatul de perchezitie arata ca Rossi, fosta logodnica a actorului, le-a declarat politistilor ca "a indurat violenta domestica, atacuri fizice si amenintari cu moartea" in timp ce erau impreuna si ca "ocazional, Sheen a fluturat arme de foc spre ea si a amenintat ca o omoara".
Potrivit aceluiasi mandat, actrita afirma ca Sheen nu i-a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu HIV inainte ca acestia sa intretina relatii sexuale neprotejate.
Sheen a declarat anul trecut, in noiembrie, in cadrul emisiunii "Today", difuzata pe NBC, ca este seropozitiv.
"Sunt aici ca sa recunosc ca am HIV", a declarat Charlie Sheen in noiembrie.
Intrebat mai tarziu de Matt Lauer daca si-a anuntat toate partenerele sexuale de conditia sa, acesta a raspuns afirmativ.
"Da, am anuntat. Fara exceptii", declarase Charlie.
Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate".
Charlie Sheen a fost casatorit de trei ori: cu Donna Peele, in perioada 1996-1996, cu actrita Denise Richards, in perioada 2002 - 2006, si cu actrita Brooke Mueller, in perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actrita porno, Brett Rossi, de Ziua Indragostitilor din 2014, in timpul unei vacante in Hawaii. Relatia lor s-a incheiat dupa cateva luni, in octombrie 2014.
Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, in varsta de 30 de ani, care provine din relatia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, in varsta de 11 ani, si Lola, in varsta de 10 ani, cu actrita Denise Richards; gemenii Bob si Max, in varsta de sase ani, cu Brooke Mueller.
In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

charlie sheen brett rossi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005494 (s)