News Flash:

ACS Poli Timisoara, promovata in Liga I, poate folosi numele Politehica si culorile alb-violet

29 Mai 2015
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
acs promovare
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, joi, ca un cadou de ziua sa de nastere este ca echipa de fotbal ACS Poli Timisoara, sustinuta financiar de autoritatile locale, poate folosi numele Politehnica Timisoara, precum si culorile alb-violet in sezonul competitional 2015- 2016 din Liga I.
Nicolae Robu si-a aniversat, joi, ziua de nastere, el spunand ca un cadou este ca, in urma solicitarilor facute, a obtinut dreptul ca echipa de fotbal ACS Poli Timisoara, recent promovata in Liga I, sa poata folosi numele Politehnica Timisoara si culorile alb-violet, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Ceea ce va prezint acum chiar este un cadou de ziua mea. In urma diligentelor facute, administratorul judiciar al SC Politehnica 1921 Stiinta Timisoara &Invest, care are dreptul de utilizare a numelui Politehnica, a culorilor alb-violet si alb-negru si a palmaresului istoric al Politehnicii Timisoara - aceasta societate comerciala a fost a lui Marian Iancu, care acum este in administratie judiciara -, detine dreptul de utilizare asupra acestora inca un numar mare de ani si a transmis astazi (joi - n.r.) o scrisoare”, a spus Nicolae Robu.
In scrisoarea citita de primar se arata ca echipa de fotbal ACS Poli Timisoara poate folosi numele Politehnica Timisoara, culorile alb-violet si alb-negru, precum si palmaresul, pentru sezonul competitional 2015- 2016.
”Cred ca aceasta stire, alaturi de cea care s-a invechit deja, ca echipa noastra, noua Poli este promovata in Liga I, produc impreuna o mare bucurie iubitorilor de fotbal. Asadar, vom juca in alb-violet. A fost un cadou care m-a miscat profund, pentru ca niciodata nu mi-am ascuns pasiunea, unii spun prea mare, pentru fotbal”, a mai declarat primarul Robu (PNL).
Echipa ACS Poli Timisoara este sustinuta financiar de Primaria Timisoara si Consiliul Local, dar si de catre Consiliul Judetean Timis si Universitatea Politehnica din muncipiu.
Nicolae Robu a implinit, joi, 60 de ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005647 (s)