News Flash:

Acestea sunt zodiile care au noroc incredibil la bani

1 Februarie 2016
6666 Vizualizari | 0 Comentarii
bani zodie
Relatia cu banii este influentata de astre in cazul fiecarei zodii, insa anumiti nativiau o legatura aparte cu zona financiara, ceea ce inseamna ca detin capacitatea de a face bani fara sa depuna foarte multe eforturi.

Cele mai banoase zodii: Capricornii stiu sa economiseasca 

Semn de Pamant, Capricornul sta foarte bine la capitolul financiar. Nu se lasa prada cheltuielilor impulsive, chiar daca au o apetenta pentru lux. Stiu sa economiseasca mereu cu cap si sa investeasca in mod chibzuit. În acelasi timp au tendinta de a desconsidera persoanele care nu castiga la fel de bine ca ei.

Cele mai banoase zodii: Scorpion

Nativul din Scorpion atrage banii ca un magnet, chiar daca nu stie ce inseamna sa economiseasca. Firea lor inventiva, inteligenta extraordinara si mai ales intuitia ii ajuta sa identifice cele mai bune oportunitati de afaceri. Banii reprezinta un mijloc pentru ca Scorpionul, definit de atractia  pentru putere si control, sa-si atinga obiectivele. Au capacitatea de a deveni persoane importante in domeniile care ii pasioneaza, iar eforturile pe care le depun sunt rasplatite de regula pe masura. 

Cele mai banoase zodii: Taur 

Guvernati de Venus, care controleaza si sfera financiara, nativii din Taur au o relatie aparte cu banii. Sunt dispusi sa munceasca din greu pentru a avea bani, dar stiu la fel de bine sa-i cheltuiasca pentru a-si satisface dorintele. Nu-i uita nici pe cei dragi, nativii Taur fiind incantati sa ofere cadouri, dar este destul de zgarcit cand vine vorba de a ajuta cu bani necunoscuti.  

Cele mai banoase zodii: Berbecii au fler pentru afaceri  

Berbecii adora competitia si nu se tem de obstacole, motive pentru care reusesc sa se situeze excelent din punct de vedere financiar. Determinarea de care dau dovada, setea de a descoperi mereu lucruri noi, spiritul de initiativa si calitatile de lider innascut ii ajuta sa se afirme in domeniul profesional sau in afaceri pe care le dezvolta pe cont propriu.

Cele mai banoase zodii: Varsator 

Nativii Varsatori sunt vizionari si dau dovada de spirit antreprenorial, chiar daca adesea par firi visatoare. Îmbratiseaza cu pasiune tot ceea ce fac si reusesc adesea sa creeze oportunitati financiare nu numai pentru ei, ci si pentru altii. Stie sa puna bani deoparte, dar la fel de bine poate da dovada de o generozitate fara margini. (sursa: adevarul.ro)

banii zodii nativi bani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006162 (s)