News Flash:

Aceste trucuri te vor ajuta ca baia ta sa devina un ideal al curateniei

13 Iunie 2018
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
baia

1. Cada alba ca zapada
Pentru a scapa de petele galbene de pe suprafata cazii, a-i restabili stralucirea de alta data si a inlatura bacteriile si murdaria puteti folosi un detergent de casa extraordinar.
In 4 litri de apa calda dizolvati 1/2 de pahar de otet, 1 pahar de spirt si 1/4 de pahar de bicarbonat de sodiu. Aplicati aceasta solutie pe suprafata cazii si asteptati 15 minute, dupa care clatiti cada cu apa rece. Rezultatul e uimitor.

2. O cabina de dus curata
Daca in regiunea dvs. apa din retea este dura, probabil ati observat ca dupa un timp apa din capul de dus nu mai curge cum ar trebui. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va schimbati instalatiile, caci otetul va poate rezolva problema. Daca in cabina dvs. capul de dus este de tip fixat, turnati otet intr-o punga de plastic si legati-o de capul de dus astfel incat el sa fie cufundat complet in otet. Dupa 2 ore clatiti totul cu apa calda

3. Reflexie perfecta in oglinda
Oglinda poate fi curatata foarte simplu, chiar daca nu aveti la indemana un detergent special! E suficient sa pulverizati pe suprafata ei un amestec de peroxid de hidrogen si bicarbonat de sodiu si sa o stergeti cu un burete. In mod similar puteti folosi spuma de ras: dupa o astfel de procedura oglinda nu numai ca va fi perfect curata, ci nici nu va mai transpira!

4. Vasul de toaleta curat
Faceti un amestec de 10 ml de apa calda, 3 g de bicarbonat de sodiu si 2 g suc de lamaie. Aplicati amestecul pe suprafetele closetului, iar dupa 2 ore stergeti-le cu peria pentru WC. Toate depunerile de calcar si murdarie vor disparea indata.
5. Peria pentru WC
Peria este unul din cele mai murdare obiecte din camera de baie. Dar ea poate fi curatata complet printr-o metoda destul de simpla.

Asezati peria intr-un vas (pe care apoi sa-l aruncati) in care turnati in prealabil detergent concentrat. Adaugati 1/2 de pahar de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de sare, 1/4 de pahar de otet si turnati deasupra apa clocotita. Dupa o ora peria va fi ca si noua.

6. Suprafete metalice stralucitoare
Sa scapi de rugina e mult mai usor decat am putea crede. Presarati putina sare pe locurile oxidate, apoi turnati deasupra suc de lamaie. Sucul va dizolva rugina, iar sarea o va absorbi. Lasati totul asa peste noapte, iar dimineata clatiti cu apa rece suprafetele curatate.

7. Un tavan curat
Petele si praful de pe tavan pot fi inlaturate usor cu ajutorul unui amestec de apa si otet in proportie 1:1. Aplicati aceasta solutie pe tavan cu ajutorul unui teu obisnuit si stergeti-l bine. Va recomandam sa purtati ochelari de protectie in timpul procedurii, caci s-ar putea sa cada picaturi de otet de pe teu.


oglinda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004727 (s)