News Flash:

Aceste pastile curata ficatul si elimina toate toxinele. Costa doar cativa lei

15 Martie 2018
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
pastile

Carbunele medicinal este folosit de secole pentru efectele sale de curatare si purificare. Asa ca de ce sa nu ne intoarcem la remediile stravechi si sa ne detoxifiem natural?

Carbunele medicinal mai este cunoscut si sub denumirea de carbune activ si se gaseste in farmacii la preturi accesibile.
Este foarte utilizat in cazul intoxicatiilor si in cazul supradozajului, pentru a curata intestinele de substantele nocive.

Are o multime de efecte benefice, in special pentru sistemul digestiv. Este foate bun intr-o cura de detoxifiere, caci elimina toxinele. In plus, este foarte bun pentru a trata gastrita si ulcerul, balonarea si arsurile la stomac.

Pentru o cura de detoxifiere sustinuta de carbunele medicinal ai nevoie de o lingurita de carbune medicinal care se amesteca cu doua lingurite de ulei de masline. Aceasta pasta se inghite cu apa, dimineata si seara. Cura se poate tine o luna, timp in care se elimina din alimentatie prajelile, grasimile, zaharul si se consuma legume si fructe.

Carbunele medicinal va elimina acidul uric din sange (ajuta la detoxifierea rinichilor), stimuleaza eliminarea bilei si curata stomacul si regleaza tranzitul intestinal.

Nu te speria daca pe parcursul curei de detoxifiere transpiri fara motiv sau observi un miros diferit al secretiilor, caci este un proces normal in cazul detoxifierii: e semn clar ca SE ELIMINA TOXINELE!

Cum se gaseste carbunele medicinal pe piata:
– sub forma de pulbere de carbune medicinal: se macina carbunele pana rezulta o pudra fina, care se administreaza cu apa: 1 lingurita de carbune medicinal se amesteca cu 100 ml de apa. Trebuie sa se consume cu un lichid, pentru ca sub forma de pudra va ajunge pe caile respiratorii unde poate provoca probleme grave de sanatate.

– sub forma de comprimate: sunt practic pastile rezultate din combinarea carbunelui cu un liant. Totusi, nu sunt atat de eficiente ca pulberea de carbune, deoarece, pentru a actiona, acesta trebuie sa intre in contact cu tubul digestiv, pe toata suprafata acestuia. Comprimatele elimina acest efect si reduc eficienta carbunelui activ.
– sub forma de capsule: acestea sunt mai bune decat comprimatele, deoarce invelisul lor se dizolva rapid, iar praful se disperseaza in tractul digestiv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005631 (s)