News Flash:

Aceste bauturi iti mentin talia subtire

31 Ianuarie 2016
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
silueta2
Ceaiurile de slabit sunt la mare cautare, insa fiti foarte atenti si selectivi atunci cand le alegeti, deoarece va pot afecta grav sanatatea. Alegeti ceaiurile din plante sau fructe autohtone, care sunt extrem de eficiente in lupta cu kilogramele. Consumate simple, fara zahar sau alte adaosuri, taie pofta de mancare si reprezinta o mica gustare intre mese. Iata cateva ceaiuri care subtiaza talia:

1. Ceaiul de menta
Este indicat in curele de slabire deoarece combate senzatia de foame si confera o digestie mai usoara. Ceaiul de menta poate fi baut si cald, si rece, calitate care-l face ideal pe canicula. Menta nu constipa, ci regleaza tranzitul intestinal. In plus, ceaiul de menta are calitatea de a taia pofta de dulce, cea aparuta pe fond de stres sau oboseala. 

2. Ceaiul de lamaie
Infuzeaza organismul cu vitamina C si, in plus, taie pofta de mancare. E recomandat inainte de fiecare masa sau macar dimineata, pe stomacul gol, pentru a accelera metabolismul. In timpul in care este digerata, lamaia produce carbonat de potasiu, care actioneaza pentru prevenirea hiperaciditatii gastrice. Astfel, lamaia se transforma dintr-un aliment acid intr-unul bazic. Uleiul din coaja de lamaie are proprietati detoxifiante si decongestive, curata ficatul si rinichii. 

3. Ceaiul din frunze de soc
Provoaca o transpiratie abundenta, elimina toxinele din corp si ajuta la scaderea in greutate. Ceaiul are si efect laxativ moderat, fiind benefic persoanelor care sufera de constipatie de origine nervoasa. Ceaiul de soc se poate folosi in in uz extern. Sub forma de comprese, elimina celulita, daca se prepara un ceai concentrat (cantitate dubla de planta). Consumul de soc scade edemele, detoxifica organismul si previne aparitia infectiilor urinare. Tot in scopul eliminarii celulitei, insa cu efect mai rapid, se recomanda tinctura din fructe de soc. Aceasta se obtine prin macerarea fructelor de soc in alcool de cereale dublu rafinat. Se va consuma o lingurita diluata de tinctura inaintea fiecarei cani de ceai de soc.

4. Ceaiul de cimbru
Ceaiul de cimbru sau de cimbrisor stopeaza senzatia de foame datorita calitatilor sale energizante. Dimineata, pe stomacul gol, beti o infuzie de cimbru.

5. Ceaiul din frunze de dud
Este bun pentru persoanele care vor sa slabeasca si care sufera de afectiuni precum: ulcer, diaree, gastrita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)