News Flash:

Acesta este cel mai sanatos fruct din lume. Contine substante miraculoase, care fac bine chiar si celor bolnavi de cancer - Unde creste si cum se numeste

22 Noiembrie 2017
9838 Vizualizari | 0 Comentarii
lamai

Poate fi folosit ca medicament, dezinfectant si preparat cosmetic, puteti sa il mancati, sa beti sucul stors din el si sa extrageti „ulei esential” din coaja lui… In plus, cercetatorii de la Universitatea din Baltimore au descoperit ca este cel mai sanatos din lume!
Potrivit studiilor oamenilor de stiinta, lamaia este fructul miraculos, care contine substante mai puternice decat chimioterapia. Cercetatorii au aratat, intr-un studiu publicat in 2011, ca sucul de lamaie este folosit in prevenirea cancerului.

Unul din cei mai mari producatori de medicamente din lume a relevat, dupa testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, incepand din 1970, faptul ca extractul de lamaie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreas, potrivit EVZ.ro. "Gustul este placut si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei”, au subliniat oamenii de stiinta.

Potrivit studiului, compusii chimici ai lamaii sunt cu mult mai eficienti in tratarea cancerului decat unele medicamente utilizate in mod normal chimioterapie, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase.
Cercetatorii subliniaza ca uimitor este faptul ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase.

In plus, lamaile sunt eficiente impotriva parazitilor interni si a viermilor, regleaza tensiunea arteriala, combat stresul si tulburarile nervoase.
Tot specialistii sunt cei care ne sfatuiesc sa nu omitem faptul ca lamaile sunt sursa perfecta de vitamina C: o felie are 2 calorii, 0 grasimi si 0 fibre!


lamaile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006696 (s)