News Flash:

Acesta este cel mai bun tonic pentru organismul tau

13 Februarie 2016
9735 Vizualizari | 0 Comentarii
ghimbirr
Exista mai multe remedii naturale care te pot ajuta in tratamentul anxietatii si pot restabili starea de bine. Aceasta este o solutie conventionala indiana pentru gestionarea anxietatii. Studiile au demonstrat ca exista noua compusi diferiti in radacina de ghimbir, compusi ce influenteaza receptorii serotoninei umane. 

S-a constatat faptul ca radacina de ghimbir are capacitatea de a lega practic receptorii serotoninei, crescand capacitatea de adaptare a neurotransmitatorului cu 60%, care este cunoscut pentru efectele sale anti-anxietate. Lamaia a fost utilizata din cele mai vechi timpuri ca agent de derulare. Mirosul si consumul acesteia poate ajuta la scaderea starii de anxietate si nervozitate. 

Mierea, datorita proprietatilor sale, poate avea un efect calmant in special daca este consumata regulat. 

Pentru a prepara acest leac ideal pentru a va energiza organismul, aveti nevoie de: ½ lingurita de pulbere de ghimbir, 1 lingurita de suc de lamaie si 1 lingurita de miere.
Combina toate ingredientele intr-un pahar si amesteca-le pana cand se omogenizeaza. Consuma acest preparat de 3 ori pe zi in momentul in care anxietatea isi face simtita prezenta. Se consuma de indata ce ati inceput crizele si se continua pana cand acestea dispar. 


remedii naturale tratamentul anxietatii ghimbir mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006408 (s)