News Flash:

Acesta este CALAUL lui Valentin Costea, patronul atelierului de tuning auto din Timisoara. Vali este in continuare in COMA, dupa ce a fost batut cu bestialitate!

8 Martie 2015
1943 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Dorel Hodis
Aradeanul retinut dupa ce si-a batut crunt patronul - sotul unei cunoscute prezentatoare TV - si-a recunoscut vina si le-a declarat jurnalistilor ca a recurs la fapta "din saracie", afirmand si ca se drogheaza "ocazional", el fiind arestat preventiv pentru tentativa de omor.
Agresorul patronului atelierului de tuning auto talharit se numeste Daniel Dorel Hodis si are 24 de ani, el fiind audiat mai multe ore de catre procurori, in fata carora si-a recunoscut fapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pe holurile Palatului de Justitie din Arad, agresorul le-a declarat jurnalistilor, vineri, in momentul in care era dus in fata judecatorilor, ca a recurs la aceasta fapta "din saracie".
El a spus ca patronul sau i-a dat bani imprumut, pe langa salariu, cu mai multe ocazii si ca avea nevoie din nou din cauza unor datorii, dar ca i-a fost rusine sa-i mai ceara, motiv pentru care a incercat sa-l talhareasca.
El a reusit sa fure telefonul mobil al patronului, insa anchetatorii au constatat si disparitia portofelului, dar suspectul nu recunoaste ca l-a sustras.
Intrebat de jurnalisti daca se drogheaza, Hodis a raspuns ca o face "ocazional", insa nu a raspuns daca era sub influenta drogurilor si joi seara, cand a comis agresiunea.
Judecatorii Tribunalului Arad au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului, pentru infractiunea de tentativa de omor.
Referitor la starea de sanatate a victimei, sotia acestuia, prezentatoarea TV Diana Costea (Maris), a declarat corespondentului MEDIAFAX ca este in continuare critica.
”Este stabil hemodinamic, dar starea este in continuare critica”, a spus sotia.
Si medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, unde Costea a fost operat, afirma ca vor sti abia in urmatoarele trei zile care sunt sansele de supravietuire ale acestuia.
Conform medicilor, victima a suferit leziuni cerebrale foarte grave, iar lovitura cu un corp dur i-a provocat o fractura de calota craniana.
Valentin Costea este in continuare in coma, fiind sustinut in viata de echipamente medicale.
Acesta a fost gasit, joi seara, batut la serviciu, inconstient si cazut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l detine, avand leziuni grave la cap. Cel care l-a gasit a fost un prieten care l-a vizitat la atelier si care, constatand ca usa era incuiata, s-a uitat pe fereatra, pentru ca in interior becul era aprins, si a vazut victima cazuta pe podea.
Politistii si procurorii sositi la fata locului au stabilit ca victima fusese lovita in cap un un corp dur, probabil o bata de baseball.
Usa atelierului era incuiata din interior, iar pompierii au reusit sa o deschisa escaladand o fereastra.
Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timisoara in coma de gradul III/IV si a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.
Anchetatorii au audiat imediat suspectul, un angajat al atelierului.

prezentatoare tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005896 (s)