News Flash:

Acest preparat te ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen intr-un timp relativ scurt

23 Iunie 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
grasime pe abdomen

Grasimea de pe abdomen este extrem de inestetica si poate fi dificil de indepartat. Chiar daca reusim uneori sa scapam de cateva kilograme in plus, de cele mai multe ori talia ramane acoperita de un strat mai subtire sau mai gros de grasime.

Alimentatia si sportul au un rol foarte important pentru intreaga stare de sanatate a organismului. Atat timp cat ai o dieta echilibrata si faci miscare zilnic, ai toate sansele sa pierzi kilogramele in plus si sa arati mult mai bine. Pe langa asta, poti apela si la remediile naturiste care stimuleaza arderea grasimilor si contribuie din plin la eliminarea stratului adipos din jurul taliei. Sucul prezentat mai jos se numara printre aceste remedii. Este foarte eficient daca se consuma zilnic, timp de 14 zile.

Ingrediente necesare:
– un grapefruit proaspat
– o lingura de miere de albine organica
– doua linguri de otet de mere.


Stoarce grapefruitul cu ajutorul unui blender si amesteca-l cu mierea si otetul de mere. Bea acest amestec in fiecare dimineata pe stomacul gol. Daca ai probleme cu stomacul este indicat sa il bei seara, inainte de culcare. Acest suc are un grad de aciditate crescut si nu toate persoanele il tolereaza pe stomacul gol.

Dupa 7 zile vor aparea primele rezultate, iar dupa doua saptamani grasimea de pe abdomen va fi diminuata considerabil. Nu uita ca miscarea este foarte importanta, iar dieta ta trebuie sa fie una extrem de echilibrata: fara grasimi, prajeli, carbohidrati in exces si zahar. Evita sucurile acidulate si alcoolul. Doar in acest mod rezultatele vor fi cele pe care ti le doresti! Nu uita sa te hidratezi corespunzator!

preluat de pe sanatatea

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006054 (s)